Antena 3 CNN Politică Prima şedinţă a conducerii PSD cu Ponta preşedinte: ?Mai puţine vorbe, mai multă eficienţă?

Prima şedinţă a conducerii PSD cu Ponta preşedinte: ?Mai puţine vorbe, mai multă eficienţă?

Prima şedinţă a conducerii PSD cu Ponta preşedinte: ?Mai puţine vorbe, mai multă eficienţă?
Sursa foto: conducere PSD
22 Feb 2010   •   11:24

Punctualitate şi eficienţă a cerut luni noul lider PSD, Victor Ponta, pentru membrii BPN la prima sa şedinţă de conducere a cestui for. El a solicitat colegilor de partid să-i sprijine iniţiativa de eficientizare a activităţii partidului şi a forurilor de conducere ale acestuia astfel încât ?să stăm mai puţin de vorbă şi să fim cât mai eficienţi posibil?.

Victor Ponta şi-a început mandatul de preşedinte al PSD cu un început de rebranduire a imaginii partidului: a cerut liderilor de partid să-şi ascundă limuzinelede lux în parcarea din spatele sediului central şi să parcurgă pe jos distanţa până la clădire, iar în cadrul şedinţei BPN le-a recomndat colegilor să nu mai prelungească ca până acum lucrările cu vorbe şi să dea dovadă de mai multă eficienţă. De altfel, Ponta a declarat că şi-a propus, împreună cu secretarul general, Liviu Dragnea, să termine BPN până la ora 2.

?Avem atâtea de lucruri de făcut încât trebuie să stăm mai puţin de vorbă şi să fim cât mai eficienţi posibil. Ne-am propus cu secretarul general să o terminăm până la ora 12. Va fi primul semn de efcienţă şi nu numai? a declarat Ponta.

Preşedintele PSD s-a arătat uşor îngrijorat de demisiile recente ale trei parlamentari depuse după Congresul de sîmbătă, dar şi-a informat colegii că a primit şi veşti bune: sute de tineri doresc să se înscrie în PSD.

Pentru a preveni însă alte hemoragii din rândurile propriilor parlamentari, Ponta şi-a propus ca astăzi să aibă o întrevedere cu ambele grupuri parlamentare ale partidului.

?Simt nevoia de a avea o discuţie foarte clară cu colegii noştri parlamentari? a explicat Ponta.

El a comunicat membrilor BPN că a avut în această dimineaţă o întrunire cu şefii de departamente ai partidului coordonaţi de liderul Consiliului Naţional, Adrian Năstase.

?I-am rugat pe cei din Ion Ionescu de la Brad să nu mai folosească cuvântul dincolo pentru cei din Kisellef şi cer ca şi cei din Kisellef să nu mai facă această deosebire pentru colegii de la Ion Ionescu de la Brad? a mai afirmat Ponta.


Antena3.ro

×
Parteneri
Supermarketul din România care oferă 60 de bani pe orice sticlă reciclată
x close