Antena 3 CNN Politică Primarii PD-L folosesc ajutoarele de la UE în campania electorală: Şi-au pus ştampila pe alimentele pentru săraci

Primarii PD-L folosesc ajutoarele de la UE în campania electorală: Şi-au pus ştampila pe alimentele pentru săraci

Primarii PD-L folosesc ajutoarele de la UE în campania electorală: Şi-au pus ştampila pe alimentele pentru săraci
Sursa foto: Foto: Intact Images
28 Dec 2010   •   09:35

Primarii PDL şi-au pus ştampila portocalie pe sacoşele cu ajutoare pentru săraci, venite de la Uniunea Europeană, scrie Jurnalul Naţional. Democrat-liberalii folosesc alimentele trimise ca ajutor comunitar pentru a-şi face campanie electorală. Liderii PDL nu se află la prima abatere de acest fel. Aceeaşi tactică au adoptat-o şi în campania prezidenţială, când au folosit alimentele de la UE pe post de cadouri electorale, mai scrie Jurnalul Naţional.

Tonele de ulei, zahăr şi făină, trimise de Uniunea Europeană ca ajutor pentru cei săraci sunt împărţite de primarii PDL, în numele partidului. Unul dintre cazuri este cel al primarului din comuna Prăjeşti, judeţul Bacău. Pe 22 decembrie, acesta a împărţit săracilor sacoşe cu mâncare de la Uniunea Europeană pe care erau lipite felicitări portocalii cu numele senatorului PDL de Bacău, Gabriel Berca. Mai mult, scrie Jurnalul Naţional, edilul a ţinut le explice oamenilor faptul că uleiul, făina şi zahărul vin de la PDL.

Un scandal asemănător a avut loc anul trecut la Suceava, unde Gheorghe Flutur a împărţit ali­men­­tele de la UE doar primarilor democrat-liberali.

PDL ar fi folosit alimentele de la UE şi în campania prezidenţială de acum un an. În Argeş, au fost distribuit sticle cu votcă pe eticheta cărora era sigla partidului şi fotografia lui Traian Băsescu.

Jurnalul Naţional mai scrie că, deşi alegerile sunt abia peste 2 ani, parlamentarii PDL din capitală sunt deja în campanie electorală. Deputatul PDL Ştefan Pirpiliu le-a trimis bucureştenilor din Sectorul 5 un calendar pe care apare chipul său.

 

×
Subiecte în articol: PD-L primari UE
Parteneri
Armand a fost trimisă în judecată. Mesajul său către Marcel Ciolacu
x close