Antena 3 CNN Politică Principalul obiectiv pentru Boc: Guvernul Croitoru să treacă de Parlament în 4 noiembrie

Principalul obiectiv pentru Boc: Guvernul Croitoru să treacă de Parlament în 4 noiembrie

Principalul obiectiv pentru Boc: Guvernul Croitoru să treacă de Parlament în 4 noiembrie
Sursa foto: Emil Boc
27 Oct 2009   •   12:12

În prezent, cel mai important lucru este trecerea Cabinetului Croitoru pe data de 4 noiembrie, a declarat, marţi, la Sibiu, premierul în exerciţiu Emil Boc.
Întrebat dacă va fi prezent la inaugurarea şoselei de centură a Sibiului, Boc a subliniat că soarta şi votul Parlamentului vor decide acest lucru, adăugând că indiferent cine va fi la guvernare investiţiile începute vor fi finalizate.
"Indiferent cine va fi premier aceste investiţii nu vor mai putea fi oprite şi mă refer aici la investiţiile Guvernului. Că sunt eu sa altcineva este mai puţin important. Important este că ele merg mai departe, au gradul de finanţare asigurat şi vor fi terminate", a spus Boc.
Boc a precizat că în prezent cel mai important lucru este să treacă Guvernul Croitoru.

"Acum avem tot interesul ca în 4 noiembrie Guvernul Croitoru să treacă de Parlament. Acesta este cel mai important obiectiv. Restul este mai puţin important", a spus premierul interimar.

?Parlamentarii PDL vor da toţi votul pentru guvernul Croitoru. Eu cred că e un procent consistent pe care PDL îl aduce votului din Parlament Guvernului Croitoru şi sper ca şi parlamentarii să înţeleagă că e nevoie să existe continuitate guvernamentală, dincolo de interesele politicianiste ale lui Mircea Geonă, ale lui Crin Antonescu sau ale lui Marko Bela. Cred că aceşti domni ar trebui să lase deoparte proprile lor interese şi să se gândească la interesele ţării", a subliniat Boc, după continuarea vizitei sale de lucru pe şantierul Autostrăzii Transilvania.

Chestionat în legătură cu ce va face în cazul în car guvernul Croitoru va fi validat în Parlament, Boc a replicat că se va întoarce la catedra universitară de la Cluj.
?Fac foarte bine, o duc foarte bine, sunt sănătos, a m caterdra la universitate, ne vom vedea mai des la Cluj, nu-mi fac nici un fel de probleme?a răspuns premierul în exerciţiu.

Antena3.ro

×
Parteneri
Directorul ANM, Elena Mateescu, anunţă când vine vara în România
x close