Antena 3 CNN Politică Profesorul Marius Pieleanu, declarație șocantă: 15% dintre USR-iști au votat-o pe Gabriela Firea

Profesorul Marius Pieleanu, declarație șocantă: 15% dintre USR-iști au votat-o pe Gabriela Firea

Profesorul Marius Pieleanu a făcut o declarație șocantă duminică seara, în cadrul emisiunii Sinteza Zilei.

Profesorul Marius Pieleanu, declarație șocantă: 15% dintre USR-iști au votat-o pe Gabriela Firea
Sursa foto: Hepta
de Laura Dinu    |    27 Sep 2020   •   23:35

”Indiferent de opinia doamnei Gabriela Firea, toată munca domniei sale de a se adapta cerințelor noii generații, se vede în votul dat de cei care au votat la Consiliul General, USR. 

15% dintre cei care au votat USR-ul la Consiliul General, nu l-au votat pe Nicușor Dan ci pe Gabriela Firea. Avem aceste date, mâine o să le prezentăm” a declarat profesorul Marius Pieleanu. 

Gabriela Firea, prima reacție după aflarea scorului: Încă nu există învinși și învingători - mâine dimineață vom afla rezultatul real

Gabriela Firea a transmis un mesaj, duminică seară, după anunțarea rezultatului exit-poll-ului realizat în București și potrivit căruia Nicușor Dan a câștigat alegerile locale pentru Primăria Generală cu 47,2%.

"Cei care au trecut peste acest prag psihologic au făcut un lucru foarte bun pentru comunitățile lor, pentru țara noastră până la urmă. Cu puțin timp în urmă s-au închis secțiile de vot, practic membrii comisiilor preiau urnele în care se află voturile și începe numărătoarea.

Dimineață vom ști exact care este rezultatul real al alegerilor, cel puțin așa s-a întâmplat în Bucureșiti acum patru ani de zile - pe la 4-5 dimineața erau numărate cam 80% din voturi, iar spre dimineață, 8-9 deja rezultatul real putea fi anunțat oficial. Prin urmare, orice cifre care se anunță în această seară, rezultate ale unor exit-poll-uri nu au cum să fie până la urmă cele oficiale.

Le luăm ca atare, dar asta nu înseamnă că avem în aceasta seară învinși și învingători. De aceea le transmit tuturor colegilor noștri din țară și din București să fie atenți cum numără voturile, să respecte voturile cetățenilor pentru că asta înseamnă să respectăm democrația", a spus Gabriela Firea.

×
Subiecte în articol: Marius Pieleanu Gabriela Firea

Philip Morris susține inovația

Ceasul care sună după ajutor dacă ai avut accident. Este potrivit pentru sporturi extreme

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close