Antena 3 CNN Politică PSD, atac la PNL: Orban să restituie urgent banii pe care i-a transferat în puşculiţa electorală. Erau suficienţi pentru alocaţii

PSD, atac la PNL: Orban să restituie urgent banii pe care i-a transferat în puşculiţa electorală. Erau suficienţi pentru alocaţii

PSD susţine că ar fi fost bani pentru dublarea alocaţiilor la copii, însă aceştia au fost transferaţi în "pușculița electorală a PNL pentru a cumpăra primari la bucată".

PSD, atac la PNL: Orban să restituie urgent banii pe care i-a transferat în puşculiţa electorală. Erau suficienţi pentru alocaţii
Sursa foto: Hepta
de Georgiana Adam    |    24 Sep 2020   •   16:15

În plus, mai arată social-democraţii, judecătorii CCR au spus din nou, joi, că legea privind dublarea alocaţiilor copiilor a fost votată şi ea trebuie respectată.

"Orban trebuie să restituie urgent în buget banii pe care i-a transferat în pușculița electorală a PNL pentru a cumpăra primari la bucată! Banii aceia erau suficienți pentru #dublarea alocațiilor copiilor!

PSD: De câte ori trebuie să mai spună CCR că o lege, votată de Parlament și promulgată de președinte, trebuie respectată?!!

Astăzi, Curtea Constituțională le-a mai spus încă o dată că Legea privind dublarea alocațiilor trebuie respectată. Oare de câte ori trebuie să le mai spună că o lege, votată de Parlament și promulgată de Președinte, trebuie respectată?!!", este mesajul transmis joi, pe pagina de Facebook a PSD.

×
Parteneri
Răsturnare de situaţie în intenţia de vot la alegerile locale
x close