Antena 3 CNN Politică PSD Brașov îl susține pe Liviu Dragnea în fruntea PSD

PSD Brașov îl susține pe Liviu Dragnea în fruntea PSD

PSD Brașov îl susține pe Liviu Dragnea în fruntea PSD
19 Sep 2018   •   14:59

Preşedintele interimar al PSD Braşov, Marius Dunca, a declarat miercuri, pentru AGERPRES, că principiile enunţate în scrisoarea prin care se cere demisia lui Liviu Dragnea sunt "normale, democratice", însă în document se aduc "o serie de acuze bazate pe presupuneri, continuând cu potenţiale soluţii care sunt în planul de guvernare al PSD". 

''Am citit scrisoarea colegilor. Principiile enunţate sunt normale, democratice, însă se aduc o serie de acuze bazate în mare parte pe presupuneri, continuând cu potenţiale soluţii care sunt în planul de guvernare. Ei acuză în scrisoare şi faptul că PSD a scăzut în sondaje. Eu spun că, la Braşov, PSD a ajuns la 35% faţă de 25% în urmă cu doi ani. Le propun tuturor colegilor să ne concentrăm şi să tratăm cu maximă seriozitate guvernarea şi situaţia politică internă, să ne preocupăm de consolidarea internă a partidului, fără a mai alimenta conflicte care urmăresc doar acapararea puterii de către un grup restrâns. România şi românii nu mai au nevoie de lupte pentru putere acum. Au nevoie de oameni serioşi şi responsabili care nu se grăbesc să dea vina pe alţii când planurile eşuează. Avem alte priorităţi decât să ne mazilim între noi. Dacă am făcut o scrisoare publică ce am rezolvat?'', a afirmat Dunca. 

Acesta le propune tuturor colegilor "o discuţie argumentată în structurile interne" şi "să respecte opinia majoritară fără a mai apela la maziliri mediatice". 

''Noi, cei din Transilvania, ne vom întâlni şi vom avea o poziţie unitară ca şi până acum, de susţinere a preşedintelui ales de Congres, Liviu Dragnea'', a concluzionat Marius Dunca. 

Lideri ai PSD au semnat o scrisoare deschisă prin care cer "demisia imediată" a lui Liviu Dragnea din funcţiile de preşedinte al PSD şi al Camerei Deputaţilor şi asigurarea interimatului la conducerea partidului de către premierul Viorica Dăncilă, care este preşedinte executiv. 

Documentul este semnat de vicepreşedintele PSD Paul Stănescu, viceprim-ministru şi ministru al Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice, de Gabriela Firea, vicepreşedinte PSD şi primar general al Capitalei, de Adrian Ţuţuianu, vicepreşedinte PSD şi vicepreşedinte al Senatului.

Sursă: Agerpres
×
Parteneri
Israelul a lansat atacuri puternice în Iran, Irak și Siria
x close