Antena 3 CNN Politică PSD Bucureşti îl vrea pe Vanghelie candidat la Primăria Capitalei

PSD Bucureşti îl vrea pe Vanghelie candidat la Primăria Capitalei

PSD Bucureşti îl vrea pe Vanghelie candidat la Primăria Capitalei
21 Feb 2008   •   20:27

Consiliul PSD Bucureşti a decis, în unanimitate, să susţină candidatura preşedintelui organizaţiei, Marian Vanghelie, la Primăria Capitalei. În următoarele săptămâni vor fi făcute publice numele celor care vor candida la primăriile de sector. După anunţul votului din această seară, Vanghelie a declarat că îşi doreşte să ocupe această funcţie. Însă în cazul în care Sorin Oprescu va dori şi el să candideze, ?vom discuta şi vom decide împreună cum e mai bine să facem?, a declarat Vanghelie. Prima reacţie a venit chiar din partea preşedintelui PSD, Mircea Geoană. Invitat la Ştirea Zilei, pe Antena 3, el a declarat că ?multă lume îl subestimează pe Vanghelie. Chiar dacă sunt comentarii politice răutăcioase, este un politician care creşte şi o face repede?, a adăugat Geoană.

Purtătorul de cuvânt al organizaţiei PSD Bucureşti a precizat că social-democraţii îl vor susţine în continuare pe Sorin Oprescu, dar nu la Primăria Capitalei. Deşi sondajele în ceea ce priveşte potenţialii candidaţi nu s-au finalizat, PSD are dreptul de a-şi nominaliza candidatul, susţine purtătorul de cuvânt al partidului, Ana Birchall.

Înaintea de întrunirea conducerii PSD Bucureşti, Marian Vanghelie a declarat că vrea să candideze la Primăria Capitalei. Totodată, Vanghelie a spus că va purta o discuţie cu Sorin Oprescu, pentru a stabili care dintre ei este mai potrivit să reprezinte partidul în alegerile locale.

Antena3.ro

×
Parteneri
Datoria neştiută de 7.200 lei pe care fiecare român o are
x close