Antena 3 Politică PSD critică dur Executivul: ”Ce se întâmplă acum arată cât de toxică, nocivă și ticăloasă este actuala guvernare!”

PSD critică dur Executivul: ”Ce se întâmplă acum arată cât de toxică, nocivă și ticăloasă este actuala guvernare!”

de Redacția Antena 3    |    02 Aug 2021   •   18:43
PSD critică dur Executivul: ”Ce se întâmplă acum arată cât de toxică, nocivă și ticăloasă este actuala guvernare!”
Sursa foto: Hepta

Social-Democrații aduc critici dure la adresa Guvernului Cîțu, după ce România a înregistrat, în primele șase luni ale acestui an, ”cea mai mare creștere de prețuri din ultimii 13 ani”.

”Oficial! Primele șase luni ale acestui an au adus cea mai mare creștere de prețuri din ultimii 13 ani! PSD somează guvernul Cîțu și pe liderii coaliției de guvernare să coboare în lumea reală!

Și să dea dovadă de măcar o fărâmă de umanitate și să ia decizii de urgență prin care să-i ajute pe cei care nu mai pot/nu vor mai putea să facă față scumpirilor”, transmit social-democrații.

Social-democrații solicită adoptarea legii consumatorului vulnerabil în următoarea sesiune parlamentară extraordonară.

„Este imperios necesară adoptarea legii consumatorului vulnerabil și PSD insistă ca acest proiect să fie înscris pe ordinea de zi a sesiunii extraordinare a Camerei Deputaților care urmează să fie convocată.

PSD a avertizat că liberalizarea pieței energiei, fără pregătirile necesare, naște monștri. A avut dreptate, încă o dată! Toate prețurile cresc nestăvilit și lovesc în puterea de cumpărare, ca urmare a sarabandei de scumpiri din zona utilităților esențiale- energie electrică, gaz, combustibil.

Ce se întâmplă acum arată cât de toxică, nocivă și ticăloasă este actuala guvernare”, potrivit comunicatului de presă transmis de PSD.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close