x close

PSD, cu un pas înaintea liberalilor. Recursul compensatoriu, impozitarea pensiilor speciale și alegerea primarilor în două tururi, pe ordinea de zi în regim de urgență

02 Dec 2019   •   14:19
PSD, cu un pas înaintea liberalilor. Recursul compensatoriu, impozitarea pensiilor speciale și alegerea primarilor în două tururi, pe ordinea de zi în regim de urgență foto: Agerpres

PSD vrea să spargă gheața și să fie cu un pas înaintea liberalilor. Astfel, au pus luni, pe ordinea de zi a Camerei Deputaților, în regim de urgență, legile care prevăd abrogarea recursului compensatoriu, alegerea primarilor în două tururi și impozitarea pensiilor speciale. 

Decizia a fost luată în Biroul Permanent condus de social-democratul Marcel Ciolacu. Decizia luată de conducerea Camerei vine în contextul în care PNL a anunțat că Guvernul își va asuma răspunderea în această săptămână pe un pachet de legi privind justiția, între care și cea de abrogare a recursului compensatoriu, scrie hotnews.ro.

În ședința Bioului Permanent al Camerei Deputaților s-a decis urgentarea dezbateriilor la comisii și elaborarea rapoartelor pentru mai multe proiecte de legi. Printre acestea se numără: abrogarea recursului compensatoriu, abrogarea pensiilor speciale, alegerea președințiilor de consilii județene, alegerea primariilor în două tururi de scrutin, modificarea codului fiscal și scoaterea accizei.

Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati