Antena 3 CNN Politică PSD își pune problema schimbării premierului Grindeanu. Cum răspunde un lider PSD

PSD își pune problema schimbării premierului Grindeanu. Cum răspunde un lider PSD

PSD își pune problema schimbării premierului Grindeanu. Cum răspunde un lider PSD
Sursa foto: Foto: gov.ro
de M.Z.    |    05 Iun 2017   •   18:26

Codrin Ștefănescu, secretar general adjunct al PSD, a spus luni, la Antena 3, că sub nicio formă nu se va schimba Guvernul, lămurind astfel situația creată de Gabriela Firea, care declara, cu o seară în urmă, că premierul nu l-ar mai consulta pe şeful partidului atunci când are de luat decizii importante.

”Este ușor să se ajungă la niște conspirații care nu aparțin PSD. (...) Nu are nicio legătură cu a da jos propriul nostru guvern. Nu avem de gând așa ceva. Nici prin cap nu ne-a trecut să dăm jos propriul guvern”, a lămurit Codrin Ștefănescu, după ce, la șase luni de la instalarea Guvernului Grindeanu, se vorbește mult de o remaniere și chiar de schimbarea premierului.

Întrebat dacă în această vară am putea avea un nou guvern PSD, Codrin Ștefănescu a răspuns:

”Schimbarea Guvernului Grindeanu nici măcar nu e discutată. Am spus că nu sunt mulțumit de Tudorel Toader (ministrul Justiției - n.r.), dar am încredere în premier că monitorizează bine toți miniștrii și își face treaba. Președintele Liviu Dragnea a anunțat public că se va face o analiză la nivelul miniștrilor pe programul de guvernare”, a spus social-democratul, luni, la emisiunea 100 de minute, de la Antena 3.

Declarația lui Codrin Ștefănescu vine după ce primarul Capitalei Gabriela Firea, vicepreședinte PSD, a declarat duminică, la Antena 3, că relaţia cu guvernul este chiar mai proastă ca cea de pe vremea tehnocraţilor, în condiţiile în care războiul dintre Liviu Dragnea şi Sorin Grindeanu ia amploare, iar o bătălie la baionetă ar putea avea loc chiar săptămâna viitoare, când Dragnea ar putea face publică evaluarea membrilor Guvernului.

Scandalul dintre premierul Sorin Grindeanu şi președintele PSD Liviu Dragnea a pornit de la acuzaţiile potrivit căroia șeful Executivului nu l-ar mai consulta pe şeful partidului atunci când are de luat decizii importante. 

”Gabriela Firea are senzația că sunt blocate niște proiecte ale Primăriei de niște oameni din guvern. (...) Nu are nicio legătură cu a da jos propriul nostru guvern. Nu avem de gând așa ceva. Nici prin cap nu ne-a trecut să dăm jos propriul guvern”, a declarat Codrin Ștefănescu, secretar general adjunct al PSD.

×
Parteneri
Schema mafiei din România. Susţinere de la nivel înalt
x close