Antena 3 CNN Politică PSD și-a lansat programul de guvernare: Ciolacu: Vom lupta împotriva gestionării dezastruoase a guvernului PNL!

PSD și-a lansat programul de guvernare: Ciolacu: Vom lupta împotriva gestionării dezastruoase a guvernului PNL!

PSD și-a lansat, marți seară, programul de guvernare, în cadrul unui eveniment la Romexpo, ocazie cu care liderul social-democrat, Marcel Ciolacu, a afirmat că partidul pe care îl conduce este gata să ofere românilor soluții coerente.

PSD și-a lansat programul de guvernare: Ciolacu: Vom lupta împotriva gestionării dezastruoase a guvernului PNL!
Sursa foto: Facebook / Marcel Ciolacu
de Dan Gabor    |    10 Noi 2020   •   19:30

"Astăzi, aici, lansăm campania care va decide viitorul țării noastre! În care noi, toți, vom lupta împotriva incompetenței crase! Împotriva gestionării dezastruoase a guvernului PNL!

Spre deosebire ei, noua echipă de conducere a PSD este pregătită să scoată România din întunericul în care PNL a aruncat țara! Suntem pregătiți să le oferim românilor soluții coerente!

Spre deosebire de ei, noi, PSD, avem oameni competenți, care pot să implementeze aceste soluții!

Niciodată, în toată istoria sa, România nu a avut un guvern atât de indiferent față de soarta românilor! Față de viața și sănătatea lor!

Bâlbele și incompetența Guvernului Orban au dus la situația în care astăzi se zbate România. Explozia cazurilor COVID-19. ATI-uri care nu fac față. Lipsa acută a medicamentelor. Firme românești în faliment. Creșterea șomajului și a sărăciei. Școli închise. Creșterea prețurilor. În paralel cu adâncirea corupției guvernamentale... Așa au știut ei să gestioneze criza sanitară și pe cea economică!

Indiferent cât de mult încearcă să manipuleze, indiferent câtă reclamă plătesc din banii publici, românii au înțeles gravitatea situației!

În Europa, România este aproape pe ultimul loc în gestionarea crizei COVID. Mai multe cazuri de infectare, șomaj mai mare, adâncirea sărăciei. Mai mult decât în orice alt stat UE. Alte țări au reușit, Orban și PNL au eșuat!

 

×
Subiecte în articol: PSD Marcel Ciolacu
Parteneri
Calitatea aerului din România, afectată de praful saharian
x close