Antena 3 CNN Politică PSD: Liberalii trebuie să o ia mai (NIC)UȘOR cu pianul pe scări!

PSD: Liberalii trebuie să o ia mai (NIC)UȘOR cu pianul pe scări!

Reprezentanții Partidului Social Democrat au postat un mesaj pe o rețea socială în care îi sfătuiesc pe liberali ”să o ia mai (NIC)UȘOR cu pianul pe scări!”

PSD: Liberalii trebuie să o ia mai (NIC)UȘOR cu pianul pe scări!
de Laura Dinu    |    28 Sep 2020   •   19:30

”De astăzi, Iohannis o să arate țării cât de strâmbă este Dreapta Unită. Și că, după alegerile locale, liberalii trebuie să o ia mai (NIC)UȘOR cu pianul pe scări!”

Marcel Ciolacu explică unde a greșit PSD

Președintele PSD Marcel Ciolacu a declarat, duminică, după închiderea urnelor, că este mândru de Gabriela Firea și așteaptă rezultatele finale pentru alegerile din Capitală. În privința greșelilor făcute de PSD, Ciolacu a spus că acestea au venit „în cascadă” acum 3 ani.

Marcel Ciolacu a spus că a discutat cu Gabriela Firea după ce rezultatele exit-poll-urilor l-au dat drept câștigător pe Nicușor Dan și că este mândru de candidatul PSD.

„Din discuțiile mele cu doamna Firea am ajuns la aceeași concluzie: sunt foarte mândru de doamna Firea, pentru această decizie de a merge singură, pe picioarele ei și de a-și asuma acest risc de a se lupta cu toată lumea”, a spus Ciolacu, potrivit Mediafax.

Întrebat ce greșeli a făcut PSD, Marcel Ciolacu a spus că greșelile au venit în cascadă, după ce Sorin Grindeanu nu a mai fost premier.

„Acum trei ani când l-a schimbat pe Sorin Grindeanu din funcția de prim-ministru. Din momentul acela au început greșelile în cascadă în Partidul Social Democrat”, a mai spus liderul PSD.

Acesta a promis, însă, că partidul este decis să nu facă aceleași greșeli.

×
Subiecte în articol: Nicușor Dan

Philip Morris susține inovația

Care sunt cele 9 priorități strategice ale României în 2023 | Soluții pentru o economie profitabilă

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close