Antena 3 CNN Politică PSD, mesaj ironic pentru Orban: Nu i-am făcut public numărul de telefon. Să nu mai lase datele când cumpără la promotii

PSD, mesaj ironic pentru Orban: Nu i-am făcut public numărul de telefon. Să nu mai lase datele când cumpără la promotii

PSD vine cu un mesaj ironic la adresa lui Ludovic Orban care spune că social-democrații i-au făcut public numărul de telefon. ”Să nu își mai lase numărul de telefon când cumpără la promoții”, spune PSD.

PSD, mesaj ironic pentru Orban: Nu i-am făcut public numărul de telefon. Să nu mai lase datele când cumpără la promotii
Sursa foto: Agerpres
de Maria Sabu    |    25 Iul 2020   •   16:40

"PSD #nu a distribuit nici oficial, nici neoficial numărul de telefon 0723 551 XXX.
Cu această ocazie îl îndemnăm pe dl. Ludovic Orban ca, atunci când își mai cumpără ceva la promoție, să nu-și mai lase numărul de telefon", a transmis PSD.

Ludovic Orban: PSD mi-a făcut campanie!

"Cu mine poate comunica orice cetăţean. Ştiţi că mi-a făcut PSD o campanie. Mi-au distribuit numărul de telefon mobil personal pe milioane de conturi. Au făcut o campanie, asta e o formă de terorism, în speranţa că eu nu o să răspund la telefon şi că o să-mi fie blocat telefonul de campania pe care au dus-o. Aproape toţi cei care m-au sunat au avut surpriza să constate că răspund la telefon şi cei mai mulţi au fost extrem de uimiţi de faptul că răspund la telefon şi că pot să vorbească cu premierul", a declarat Ludovic Orban, afla într-o vizită de lucru pe autostrada Sebeş-Turda.

×
Subiecte în articol: PSD Ludovic Orban
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close