x close

PSD, mesaj pentru USR şi PLUS: Să înceteze să mai dea vina pe alții pentru propria lor incompetență

07 Mar 2019   •   16:11
PSD, mesaj pentru USR şi PLUS: Să înceteze să mai dea vina pe alții pentru propria lor incompetență

PSD solicită USR şi PLUS să înceteze să mai dea vina pe alţii pentru propria lor incompetență. Reacţia vine după ce formaţiunile politice au acuzat că Biroul Electoral Central este manevrat politic pentru decizia de joi.

„PSD solicită USR și PLUS să înceteze să mai dea vina pe alții pentru propria lor incompetență.

Motivul respingerii înscrierii alianței este unul strict juridic, respectiv faptul că nu a fost respectată procedura legală pentru înregistrarea celor două partide în Registrul partidelor politice. Această realitate juridică a fost constatată de o largă majoritate din cadrul Biroului Electoral Central, inclusiv de către cei 5 judecători care fac parte din acest for decizional.

Dacă cei de la USR și PLUS consideră că au fost nedreptățiți, trebuie să aibă încredere în justiție și să urmeze căile legale de atac pentru a-și apăra punctul de vedere.

Până atunci rămâne o întrebare pe care trebuie să și-o pună cetățenii acestei țări: Cum ar fi guvernată România de către cei de la USR și PLUS dacă nu sunt în stare nici măcar să-și înregistreze propriile partide, așa cum prevede legea?”, este postarea celor de la PSD. 

Citește și: USR și PLUS nu pot candida împreună la alegerile europarlamentare. Cele două partide au alți președinți în acte

 

 

Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati