Antena 3 CNN Politică PSD Mureș a decis pe cine susține la conducerea PSD

PSD Mureș a decis pe cine susține la conducerea PSD

PSD Mureș a decis pe cine susține la conducerea PSD
20 Sep 2018   •   16:19

Membrii Biroului Permanent Judeţean al PSD Mureş, reuniţi în şedinţă alături de primarii PSD din judeţ, au decis, joi, susţinerea preşedintelui Liviu Dragnea la conducerea PSD, a anunţat liderul organizaţiei judeţene, Vasile Gliga. 

"Toţi participanţii la şedinţă au hotărât susţinerea preşedintelui Liviu Dragnea la conducerea PSD pentru binele românilor, binele României şi aducerea la îndeplinire a programului de guvernare. Au fost prezenţi 12 dintre cei 16 membri ai Biroului Permanent Judeţean al PSD Mureş şi toţi primarii. Decizia a fost luată în unanimitate, toţi au trimis un mesaj de unitate. Fiecare şi-a spus punctul de vedere şi în cele din urmă toţi au spus că Dragnea a adus partidul la acest scor şi a făcut posibilă această creştere de salarii şi tot ce s-a făcut pentru români şi el trebuie să meargă mai departe. Toţi primarii spun că au simţit acum, de când am fost la guvernare, că s-au dat mai mulţi bani şi că în sfârşit se simte că se dezvoltă ceva. Este vorba de 720 de milioane de euro numai pe Ministerul Dezvoltării pe lângă banii europeni pe care i-au accesat primăriile", a declarat, pentru AGEPRRES, Vasile Gliga. 

În privinţa poziţiilor contrare din PSD, Gliga a spus că la reuniunea Biroului Permanent Judeţean al PSD Mureş s-a afirmat că "tocmai cei care au beneficiat de funcţii şi de bugete mai mari, exact aceia cer acum demisia lui Dragnea". 

Acesta susţine că cei mai îndreptăţiţi să ia o poziţie ar fi fost ardelenii, care nu au vicepremieri, nu au premier şi nu "cei care chiar au fost prim-miniştri sau sunt vicepremieri". 

×
Parteneri
Cine ia mai puţini bani | Deciziile coaliţiei pe pensiile speciale
x close