Antena 3 CNN Politică PSD: "PNL încalcă legea la Arad"

PSD: "PNL încalcă legea la Arad"

Reprezentanţii Partidului Social Democrat acuză faptul că liberalii arădeni şi-au făcut un obicei din a încălca legea. Și asta fără a suporta consecinţele, susțin reprezentanții PSD, care dau ca exemplu modul în care sunt afișate bannerele electorale liberale în Arad.

PSD: "PNL încalcă legea la Arad"
Sursa foto: Facebook/ Ilie Cheșa
de Dan Gabor    |    27 Oct 2020   •   18:45

„O fac și acum, în precampanie electorală, când ignoră deliberat hotărărea Consiliului Local Municipal 186/2006 care reglementează regimul afișajului public în oraș”, susţin social-democrații.

„Cu alte cuvinte, liberalii își permit să afișeze, cu ostentație în Arad, bannere cu mesaje și chipuri de politicieni, unde îi duc imaginația și bunul plac. O fac peste tot, între doi stâlpi sau pe clădirile unde cred ei că propaganda va avea impact maxim. Ca să fie clar, PNL trișează ca la Poker, jucând cu număr dublu de cărți, în timp ce ceilalți participanți la joc se conformează regulilor.

Pentru conformitate, organizația locală PSD Arad respectă hotărărea Consiliului Local Municipal. De altfel, PSD Arad a sesizat în scris Poliţia Locală, cerând restabilirea legalității in municipiu”, afirmă președintele organizației municipale PSD Arad, Ilie Cheșa, potrivit aradon.ro.

×
Subiecte în articol: PSD PNL
Parteneri
Șefa ASSMB, Oana Sivache, plasată sub control judiciar de DNA
x close