Antena 3 CNN Politică PSD vorbeşte de o explozie a preţurilor: "Sărăcirea românilor, singurul lucru bine făcut în România lui Cîțu și Iohannis"

PSD vorbeşte de o explozie a preţurilor: "Sărăcirea românilor, singurul lucru bine făcut în România lui Cîțu și Iohannis"

Social-democraţii acuză, într-un mesaj postat pe Facebook, că guvernarea Dreptei continuă politica antipopulație, prin scumpiri şi îngheţarea salariilor.

PSD vorbeşte de o explozie a preţurilor: "Sărăcirea românilor, singurul lucru bine făcut în România lui Cîțu și Iohannis"
Sursa foto: Hepta
de Georgiana Adam    |    14 Mai 2021   •   12:58

Social-democrații mai spun că, în urma creșterii prețului energiei după liberalizare, toate costurile vor fi mai mari.

PSD: Guvernarea Dreptei continuă politica anti-populație: scumpiri, salariile și pensiile, înghețate! 

"Guvernarea Dreptei continuă politica anti-populație: scumpirile macină permanent puterea de cumpărare a oamenilor, mai ales că salariile și pensiile sunt înghețate! 

Au promis că vor proteja consumatorii, mai ales pe cei vulnerabili și, în schimb, îngroapă milioane de români prin creșterea prețului energiei în urma liberalizării! Asta, deși ministrul liberal visa electoral chiar ieftiniri! Drama este că energie și combustibili mai scumpi înseamnă explozia tuturor prețurilor din economie! 

PSD: Drama este că energie și combustibili mai scumpi înseamnă explozia tuturor prețurilor

Sărăcirea românilor se dovedește singurul lucru bine făcut în România lui Cîțu și Iohannis!", este mesajul, transmis, vineri, pe pagina de Facebook a PSD.

×
Parteneri
Horia Constantinescu a demisionat de la șefia ANPC
x close