Antena 3 CNN Politică PSD: "PNL și USR-PLUS votează la nivel european contra plafonării prețurilor energiei. În țară spun una, acolo vând România"

PSD: "PNL și USR-PLUS votează la nivel european contra plafonării prețurilor energiei. În țară spun una, acolo vând România"

Reprezentanții PSD susțin că PNL și USR PLUS votează la nivel european împotriva plafonării prețurilor energiei, chiar în timp ce președintele Klaus Iohannis cere public o soluție la nivelul UE.

PSD: "PNL și USR-PLUS votează la nivel european contra plafonării prețurilor energiei. În țară spun una, acolo vând România"
Sursa foto: Hepta
de Georgiana Adam    |    01 Oct 2021   •   10:18

PSD îi critică pe guvernanți și solicită sprijin pentru proiectul privind plafonarea prețurilor la utilități.

"Iohannis cere o soluție europeană la creșterea facturilor la energie și gaze fix în ziua când PNL și USR PLUS votează la nivel european împotriva plafonării prețurilor energiei! În țară spun una, acolo vând România! 

În țară plâng pe umerii românilor, acolo votează ca românii să plătească facturi duble sau triple! 

De aceea, trebuie să-i oprim să ia pielea de pe noi! Semnați pentru susținerea legii PSD care plafonează facturile și compensează consumatorii", este mesajul transmis, vineri, pe pagina de Facebook a PSD.

Klaus Iohannis le-a cerut liderilor europeni să găsească curând soluții la creșterea prețurilor la energie

Președintele Klaus Iohannis a cerut discutarea la nivelul Consiliului European, cât mai curând, a temei privind creșterea prețurilor la energie, informează un comunicat de presă al Administraţiei Prezidenţiale.

Şeful statului a participat joi la o întâlnire în format videoconferință cu președintele Consiliului European, Charles Michel, şi alți lideri europeni.

"În cadrul videoconferinței, Președintele României a solicitat discutarea la nivelul Consiliului European, cât mai curând posibil, a temei privind creșterea prețurilor la energie", se arată în comunicatul remis presei.

 

×
Subiecte în articol: preț energie PSD Klaus Iohannis
Parteneri
E oficial! Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte
x close