Antena 3 CNN Politică PSD, strategie de partid de opoziţie: Impozit diferenţiat da, recalcularea pensiilor nu

PSD, strategie de partid de opoziţie: Impozit diferenţiat da, recalcularea pensiilor nu

PSD, strategie de partid de opoziţie: Impozit diferenţiat da, recalcularea pensiilor nu
Sursa foto: Victor Ponta
11 Mar 2010   •   16:40

Preşedintele PSD, Victor Ponta, a trasat, joi, la Consiliul Naţional, câteva direcţii de acţiune parlamentară pentru partid: sprijinirea introducerii impozitului diferenţiat, respingerea recalculării pensiilor, rediscutarea legii salarizării unice şi reducerea TVA la produsele agroalimentare. Ponta şi-a avertizat colegii că PSD nu va putea câştiga viitoarele alegeri dacă nu va propune în 2012 un nou model de societate, de stânga, pe principii social-democrate, bazate pe solidaritate şi justiţie socială.

"Vă propun să sprijinim impozitul diferenţiat. Nu cred că impozitul unic, care îl face pe cel bogat şi mai bogat, iar pe cel sărac şi mai sărac, s-a dovedit corect din punct de vedere social. La fel, nici povestea că acest impozit a adus creştere economică, pentru că creşterea economică cea mai mare a fost în 2000-2004, când nu exista impozit unic", a afirmat liderul PSD
El a mai susţinut că PSD ar trebui să se opună recalculării pensiilor, propunând o impozitare diferenţiată a pensiilor, să iniţieze rediscutarea legii salarizării unice şi să militeze pentru reducerea TVA la produsele agroalimentare.
Antena3.ro

×
Parteneri
Se schimbă regulile la ITP! Klaus Iohannis a promulgat legea
x close