Antena 3 CNN Politică PSD va depune moţiune simplă pe tema fondurilor europene

PSD va depune moţiune simplă pe tema fondurilor europene

PSD va depune moţiune simplă pe tema fondurilor europene
Sursa foto: Foto: Intact Images
de S.T.    |    21 Feb 2012   •   12:19

Grupurile parlamentare ale USL vor depune, săptămâna viitoare, la Camera Deputaţilor, o moţiune critică la adresa gradului de absorbţie a banilor europeni.

Procedura moţiunii simple se vrea a fi un prim pas spre reîntoarcerea deputaţilor USL la lucrări din greva în care au intrat la începutul sesiunii de primăvară.

Daniel Constantin, preşedintele Partidului Conservator, este de părere că pe termen scurt beneficiarii vor avea de suferit foarte mult. "Statul român nu are resurse financiare(...) Eforul va cădea pe umerii bugetului de stat, care este şi aşa sărac", a afirmat co-preşedintele Uniunii Social Liberale, marţi, la Antena 3.

UE a suspendat plata fondurilor POSDRU, în valoare de 3,5 miliarde de euro. Întreruperea plăţilor este făcută pe cel mult şase luni.

Ministerul Afacerilor Europene a primit scrisoarea oficială a Comisiei Europene prin care este anunţată întreruperea termenului de plată pentru cererile aferente Programului  Operaţional Dezvoltarea Resurselor Umane (POSDRU). Informaţia a fost făcută publică de purtătorul de cuvânt al Guvernului, Dan Suciu.


 



×
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close