Antena 3 CNN Politică Punctul de Întâlnire: Pregăteşte DNA un dosar penal pentru Victor Ponta, la comanda lui Traian Băsescu?

Punctul de Întâlnire: Pregăteşte DNA un dosar penal pentru Victor Ponta, la comanda lui Traian Băsescu?

Punctul de Întâlnire: Pregăteşte DNA un dosar penal pentru Victor Ponta, la comanda lui Traian Băsescu?
Sursa foto: Foto: VideoNews
19 Ian 2014   •   19:28
Radu Tudor a dezbătut, în emisiunea "Punctul de Întâlnire" de duminică seară, zvonurile conform cărora DNA pregăteşte un dosar penal pe numele premierului Victor Ponta şi ministrului Dan Şova. 
 
Dosarul face referire la o serie de contracte semnate de Victor Ponta şi Dan Şova, în calitate de avocaţi, cu societăţile energetice Rovinari şi Turceni. 
 
Invitatul lui Radu Tudor, ministrul Dan Şova, a explicat, punctual, de ce această poveste este inventată şi nu există fundament pentru acuzare. 
 
"Victor Ponta nu are nici cea mai mică legătură. Încearcarea de asociere cu acest caz este hilară. Contracte cu Rovinari şi Turceni a avut numai societatea cu care eu am fost asociat la un anumit moment dat. Încă un lucru, contractele au fost semnate în perioada în care eu nu eram în politică. Au încercat şi nu au găsit niciodată nimic. Încearcă să încropească ceva din nu ştiu exact ce. A făcut Blejnar controale peste controale, presiuni, nu ştiu dacă există sau nu există vreo plângere, dar vă spun exact ce a spus şi Victor Ponta: "Să mă cheme, mă duc mâine, orice este de lămurit, lămurim", a explicat Dan Şova. 
 
Oficialul a explicat că este vorba, cel mai probabil, despre răzbunare. 
 
"S-au făcut trei controale succesive, aici, la fosta mea firmă, de mai multe ori. Mai mult, vreau să transmit şi telespectatorilor şi lui Traian Băsescu: Dacă în cei şase ani de activitate politică a mea nimeni nu a putut să găsească nimic murdar împotriva mea, eu sunt mândru. Nu numai că s-au făcut controale, nu numai că există hotărâri judecătoreşti care atestă că nu s-a întâmplat nimic, dar de fiecare dată când cineva va sesiza ceva, eu voi fi acolo ca să demonstrez faptele", a explicat Şova.
 

×
Parteneri
Calitatea aerului din România, afectată de praful saharian
x close