Antena 3 CNN Politică Puterea mai racolează un membru. Liliana Mincă demisionează din PC pentru o funcţie în UNPR

Puterea mai racolează un membru. Liliana Mincă demisionează din PC pentru o funcţie în UNPR

Puterea mai racolează un membru. Liliana Mincă demisionează din PC pentru o funcţie în UNPR
Sursa foto: Foto: Intact Images
de N.B.    |    22 Dec 2011   •   12:58

Liliana Mincă, lider al organizaţiei de femei din PC, s-a înscris, joi, în UNPR, urmând să ocupe funcţia de vicepreşedinte al Departementului Economie, Transporturi, Finanţe al acestui partid, informează Mediafax.

La alegerile parţiale pentru un mandat în Colegiul 19 Bucureşti, câştigate de candidatul PDL, Teo Trandafir, Liliana Mincă a candidat din partea alianţei PSD+PC, fiind susţinută de primarul sectorului 4, de asemenea fost membru PC, Cristian Popesu Piedone.

În octombrie, în contextul demisiei lui Cristian Popescu Piedone din funcţiile deţinute în PC, Liliana Mincă susţinea că edilul Sectorului 4 este un bun primar, dar că "nu a fost niciodată un om de partid", nu a călcat niciodată în biroul pe care îl are la sediul central al PC, nu a fost în filiale şi e "un om fără scrupule".

"Îmi pare rău că avem în partid oameni atât de slabi şi de şantajabili care cedează celor mai mici presiuni din partea puterii. Sunt oameni fără caracter şi fără scrupule, mă refer aici atât la Ciuhodaru, cât şi la Piedone, care maschează că interesul lor este cel de a-i ajuta pe români. Adevăratul interes însă, şi mai ales adevărata faţă, nu pot fi mascate şi în interiorul partidelor. Aici ori eşti om de caracter, ori nu eşti!", susţinea liderul organizaţiei de femei PC, comentând plecările colegilor de partid.

×
Subiecte în articol: Liliana Minca lider PC UNPR demisie tradare
Parteneri
Mircea Badea a dezvăluit cine este modelul său în viaţă
x close