Antena 3 CNN Politică Radu Berceanu merge pe mâna Elenei Udrea: Adriean Videanu, o soluţie bună pentru Primăria Capitalei

Radu Berceanu merge pe mâna Elenei Udrea: Adriean Videanu, o soluţie bună pentru Primăria Capitalei

Radu Berceanu merge pe mâna Elenei Udrea: Adriean Videanu, o soluţie bună pentru Primăria Capitalei
Sursa foto: Foto: Intact Images
19 Dec 2011   •   12:20
Senatorul PDL Radu Berceanu împărtăşeşte ideile Elenei Udrea în ceea ce priveşte candidatura pentru Primăria Capitalei. Acesta a declarat că Adriean Videanu ar fi o soluţie bună pentru PDL la Primăria municipiului Bucureşti. Berceanu spune că partidul trebuie să decidă repede, ca să nu se repete scenariul de la ultimele alegeri, când a venit cu o decizie "en catastrophe", informează Mediafax.

"Eu sunt convins de atunci, de când a fost primar, că Adriean Videanu, dacă stau să mă gândesc aşa în urmă, a fost unul dintre cei mai buni primari şi cu realizări. Sigur că el nu s-a ocupat foarte mult de imaginea sa, crezând că, dacă face nişte lucruri, o să le vadă toată lumea şi nu-i neapărat nevoie să-şi facă foarte multă imagine. Aşa că ar fi un primar foarte bun. Aşa cum eu sunt convins că Vasile Blaga ar fi fost un primar foarte bun. Bucureştenii au ales ca şi cum l-ar fi ales pe Vasile Blaga chirurg-şef la spital, tot aşa au ales şi la Primărie", a declarat Radu Berceanu la RFI.

Potrivit senatorului PDL, partidul trebuie să se decidă "ceva mai repede" în privinţa candidatului la Primăria Capitalei: "Partidul Democrat Liberal are un număr de variante, nu asta e problema. Cred că problema e să se decidă ceva mai repede, pentru că dacă iarăşi o să fie cum a fost acum patru ani, cu o foarte lungă perioadă de indecizie şi la sfârşit cu o decizie cum se zice în franţuzeşte "en catastrophe", nu cred că e cea mai bună soluţie. Aşa că indiferent care e candidatul, inclusiv Adriean Videanu, trebuie decis repede!".

Theodor Paleologu, Silviu Prigoană şi Costică Canacheu s-au înscris deja în cursa pentru desemnarea candidatulul PDL la Primăria Capitalei.

Potrivit Gândul, PDL pregăteşte candidatura lui Adriean Videanu la Primăria Capitalei, acesta fiind împins de partid pentru a intra în luptă cu Sorin Oprescu.

Elena Udrea a declarat, joi, că Adriean Videanu poate fi o variantă pentru Primăria Capitalei. Ea a precizat că la începutul anului viitor partidul îşi va anunţa candidatul pentru fotoliul de primar general.×
Subiecte în articol: Elena Udrea primaria capitalei pdl

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
x close