Antena 3 CNN Politică Radu Mazăre: Fiul judecătoarei din procesul meu este cercetat penal de DNA (VIDEO)

Radu Mazăre: Fiul judecătoarei din procesul meu este cercetat penal de DNA (VIDEO)

Radu Mazăre: Fiul judecătoarei din procesul meu este cercetat penal de DNA (VIDEO)
Sursa foto: Foto: Video News
14 Sep 2010   •   21:58

Primarul Radu Mazăre a declarat, marţi, într-o conferinţă de presă, că va cere recuzarea judecătoarei din dosarul retrocedărilor, pe motiv că fiul acesteia ar fi implicat în afaceri anchetate de DNA. Primarul constănţean a menţionat că judecătoarea repartizată computerizat iniţial, Lia Savonea, a renunţat şi că în locul ei a fost numită Elena Ursulescu.

La ultima apariţie de la Curtea de Apel Bucureşti, Mazăre a declarat că ar fi fost informat de un jurnalist despre faptul că fiul judecătoarei este cercetat de DNA. Motivul: firma la care acesta era acţionar ar fi încheiat mai multe contracte de recuperare creanţe fără licitaţie.

"Această firmă de apartament primeşte în octombrie 2008 unul dintre cele mai mari contracte de recuperare de creanţe din istoria României, dar şi alte 9 contracte de cesiune de creanţe cu Lignit Oltenia. Toţi banii trebuiau recuperaţi de la stat la stat. Această firmă încasa creanţa de la stat la stat şi stabileau ei comisioanele cum vroiau fără ca societatea Lignitul să aibă de spus ceva. Şi vorbim aici de milioane de euro", a acuzat primarul Constantei.

Mazăre a citat mai multe articole ale presei locale care susţin faptul că Dragoş Alexandru Ursulescu, fiul Elenei Ursulescu, avocat la Baroul Bucureşti, a intrat la data de 16 august 2008 în acţionariatul SC Best Recuperare Creanţe SRL, cu un procent de 30 la sută.

Invitat în cadrul emisiunii "La ordinea zilei", la Antena 3, Radu Mazăre a intrat în legătură directă cu judecătoarea în cauză, Elena Ursulescu, pe care a atacat-o încă o dată cu privire la acţiunile ilegale ale fiului său. Aceasta a refuzat orice comentariu, motivând prin faptul că dovezile concrete lipsesc, discuţia fiind o simplă speculă a presei.

Antena3.ro

 

×
Subiecte în articol: Radu Mazare mazare judecatoare
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close