Antena 3 CNN Politică Radu Mazăre: Nu trebuie să îl călcăm în picioare pe Mircea Geoană (VIDEO)

Radu Mazăre: Nu trebuie să îl călcăm în picioare pe Mircea Geoană (VIDEO)

Radu Mazăre: Nu trebuie să îl călcăm în picioare pe Mircea Geoană (VIDEO)
Sursa foto: mazare
22 Feb 2010   •   21:44

Primarul Constanţei Radu Mazăre a declarat, în cadrul ediţiei de luni a emisiunii ?Ştirea Zilei?, că Mircea Geoană nu trebuie călcat în picioare după deznodământul Congresului PSD. Victor Ponta a devenit noul preşedinte al Partidului Social Democrat, în detrimentul lui Mircea Geoană.

?Nu mi s-a părut elegant nici când s-a întâmplat cu domnul Năstase (n.r. Adrian Năstase) şi nu mi se pare elegant nici în ceea ce îl priveşte pe Geoană?, a declarat Mazăre, istorisind o povestioară, sub forma unei pilde, despre dulăul său rănit asupra căruia s-au năpustit alţi căţeluşi.


De asemenea, Crin Antonescu, preşedintele Partidului Naţional Liberal, a declarat, într-o intervenţie telefonică din cadrul aceleiaşi emisiuni, că este ?perfect de acord? cu ceea ce a spus Victor Ponta referitor la o posibilă colaborare între PSD şi PNL, menţionând că aceasta este posibilă ?atunci când este vorba de apărarea statului de drept, de limitarea abuzurilor acestei puteri aberante care ne conduce astăzi?.

?Este foarte clar că suntem (n.r. PSD şi PNL), pe termen lung, competitori, adversari politici pentru că dânşii (n.r. PSD) sunt stânga?, a precizat Antonescu.

În cadrul emisiunii au mai fost invitaţi Adrian Năstase, preşedintele Consiliului Naţional al PSD, şi Radu Preda, redactor şef ?Săptămâna Financiară?.



Antena3.ro




×
Subiecte în articol: mazare Antonescu
Parteneri
Șeful Serviciului Secret din România, întâlnire de taină la Damasc
x close