Antena 3 Politică Radu Mazăre şi-a scos juniorul în club cu noua cucerire

Radu Mazăre şi-a scos juniorul în club cu noua cucerire

de Antena3.ro    |    27 Oct 2011   •   20:26
Radu Mazăre şi-a scos juniorul în club cu noua cucerire
Sursa foto: Foto: ziuaconstanta.ro

Radu Mazăre se ocupă de educaţia fiului său. Educaţia de club. Aseară l-a luat pe Răducu şi l-a scos în oraş, să-şi etaleze şi juniorul noua cucerire. Una care n-ar fi stat rău nici la braţul tatălui, dar Radu Mazăre avea deja pe cineva cu el - o altă brunetă.

Un tată celebru, cel mai vânat burlac al momentului, un fiu încă timid, care şi-a învăţat însă lecţia bine. Alături de ei, două domnişoare....

Maieu alb, tatuaj... bruneta tunsă scurt şi rezemată lasciv de primarul Constanţei este noua lui iubită. Au apărut recent împreună într-o revistă pentru bărbaţi, iar aseară, Radu Mazăre a scos-o în oraş.

De cealaltă parte a mesei, generaţia tânără. Răducu pare un pic mai rezervat decât celebrul său tată, la fel de mândru însă de domnişoara de lângă el. Iar la rândul ei, cucerirea cu plete brune pare mai mult decât convinsă de calităţile tânărului Mazăre.

Însă, pentru că Răducu are un program planificat pas cu pas, distracţia nu a ţinut ca astă-vară, până în zori, ci doar până puţin după-miezul nopţii.

 
Get Adobe Flash player

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close