Antena 3 CNN Politică Raluca Turcan s-a încurcat în cifre. Nu știe de câți bani are nevoie pentru majorarea alocațiilor

Raluca Turcan s-a încurcat în cifre. Nu știe de câți bani are nevoie pentru majorarea alocațiilor

Ministrul Muncii, Raluca Turcan, s-a încurcat în cifre. Nu știe de câți bani are nevoie pentru majorarea alocațiilor.

Raluca Turcan s-a încurcat în cifre. Nu știe de câți bani are nevoie pentru majorarea alocațiilor
Sursa foto: Hepta
de Andreea Ştefan    |    17 Iun 2021   •   17:37

”Este o chestiune de decizie politică. Dacă se ia decizia să fie majorate, 2 miliarde de lei probabil că pot fi identificate”, a declarat Raluca Turcan, la începutul săptămânii trecute.

Fostul ministru al Muncii, Marius Budăi, a contrazis declarația Ralucăi Turcan, spunând că nu este nevoie de o sumă atât de mare.

”Ne-am obișnuit la acest Guvern fie cu neștiința, fie cu minciuna. Sincer chiar nu mai înțeleg despre ce este vorba, când la aprobarea bugetului pe anul 2021 am tras un semnal de alarmă că nu sunt bani și pentru a doua tranșă de majorare de la 1 iulie. Spuneau atunci că noi mințim, acum spun că nu au bani. Când au mințit, atunci sau acum?

”Nu știu dacă s-a încurcat sau ne-a mințit”

Ori nu stăpânesc cifrele, ori ne mint cu nerușinare. Este nevoie de mai puțin, în jur de 700 de milioane de lei. Doamna Turcan se încurcă și cu vârsta dumneaei și cu toate. Nu știu dacă s-a încurcat sau ne-a mințit, dumneai trebuie să ne spună.

(...) Oricare ar fi motivul, știrea principală este că această majorare de la 1 iulie nu se mai acordă și, sub umbrela reformelor PDL-iste, vorbim doar de înghețare de venituri”, a declarat fostul ministru PSD al Muncii, Marius Budăi, la Antena 3.

×
Subiecte în articol: Raluca Turcan Marius Budăi
Parteneri
Trafic de droguri de mare risc într-un mare lanț de farmacii!
x close