Antena 3 CNN Politică Raluca Turcan, după desemnarea lui Grindeanu premier: ”Doar așa vom vedea buna-credință a premierului desemnat”

Raluca Turcan, după desemnarea lui Grindeanu premier: ”Doar așa vom vedea buna-credință a premierului desemnat”

Raluca Turcan, după desemnarea lui Grindeanu premier: ”Doar așa vom vedea buna-credință a premierului desemnat”
Sursa foto: Foto: Agerpres
30 Dec 2016   •   11:03

Președintele interimar PNL Raluca Trucan a scris, într-un mesaj pe Facebook, că ”prin lista guvernului se va vedea autonomia și buna-credință a prim-ministrului desemnat”, arătând că așteaptă cu interes echipa lui Sorin Grindeanu.

”Prin lista guvernului vom vedea autonomia și buna-credință a prim-ministrului desemnat. Așteptăm cu maxim interes lista guvernului, sperăm să avem ca miniștri oameni cu o activitate cunoscută și feriți de suspiciuni. Principala responsabilitate a PSD este să vină cu o echipă care să guverneze în interes public și nu în interesul personal al lui Liviu Dragnea. România are nevoie de un guvern competent, european, cu viziune și ferit de orice fel de vulnerabilități. De asemenea, vrem ca noul guvern să respecte angajamentele externe ale României și să consolideze cooperarea cu partenerii și aliații. PSD și-a abandonat deja prevederi importante din programul de guvernare. La dezbaterile din parlament vom arăta din nou frauda de încredere făcută de acest partid la alegerile din 11 Decembrie”, a scris Raluca Turcan, pe Facebook.

Preşedintele Klaus Iohannis a semnat decretul privind desemnarea lui Sorin Grindeanu în funcţia de premier.

 

×
Subiecte în articol: Raluca Turcan Klaus Iohannis
Parteneri
Patronii de păcănele riscă amenzi de 200.000 de lei dacă nu închid afacerile
x close