Antena 3 CNN Politică Raluca Turcan: Tudorel Toader, o rușine pentru România

Raluca Turcan: Tudorel Toader, o rușine pentru România

Raluca Turcan: Tudorel Toader, o rușine pentru România
22 Feb 2018   •   22:31

Prim-vicepreşedintele PNL, deputatul Raluca Turcan, a cerut joi demisia ministrului Justiţiei, Tudorel Toader, după decizia acestuia de a declanşa procedura de revocare din funcţie a procurorului şef al Direcţiei Naţionale Anticorupţie, Laura Codruţa Kovesi.

"Tudorel Toader, demisia!! Sunteţi, domnule Toader, o ruşine pentru România! O ţară întreagă a văzut că nu sunteţi altceva decât avocatul pledant al penalilor. Înşelaţi aşteptările oamenilor cinstiţi şi încălcaţi angajamentele internaţionale ale României. Într-o ţară membră a Uniunii Europene, însuşi ministrul Justiţiei pledează cauza infractorilor. Cetăţenii cinstiţi din România au putut vedea în această seară că în Guvernul PSD-ALDE nu mai e nimeni care să apere aplicarea fermă a legii în faţa corupţiei", a scris liderul PNL, pe Facebook.

Ea a apreciat că este nevoie de mobilizarea tuturor energiilor pro-europene pentru a menţine statul de drept în România şi "a bloca acapararea ţării de către crima organizată".

Ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, a anunţat joi că va declanşa procedura de revocare din funcţie a procurorului şef al Direcţiei Naţionale Anticorupţie, Laura Codruţa Kovesi, pentru ''acte şi fapte de netolerat într-un stat de drept''.

Sursă: Agerpres
×
Parteneri
Se bagă pensiile pe card! S-a aflat exact data la care se vor vira banii
x close