Antena 3 CNN Politică Ramona Ioana Bruynseels, despre votul prin corespondență: „Ce vedem acolo este adevărat, domnilor?”

Ramona Ioana Bruynseels, despre votul prin corespondență: „Ce vedem acolo este adevărat, domnilor?”

Ramona Ioana Bruynseels, despre votul prin corespondență: „Ce vedem acolo este adevărat, domnilor?”
Sursa foto: sursă foto: captură antena 3
06 Noi 2019   •   09:51

Candidata umaniştilor la prezidenţiale cere organizatorilor alegerilor să ofere asigurări că votul prin corespondenţă nu va fi viciat.

Ramona Ioana Bruynseels spune că aceasta situaţie este una scandaloasă şi avem nevoie de răspunsuri cât mai repede astfel încât să nu existe dubii legate de corectitudinea votului pentru alegerile prezidentiale.

Reacţia acesteia vine după ce un român stabilit în Londra a postat pe Facebook că autocolantul cu menţiunea ”Votat”, utilizat la votul prin corespondenţă la alegerile prezidenţiale se poate dezlipi şi lipi din nou cu uşurinţă, deşi pe instrucţiunile transmise alegătorilor scrie explicit că odată dezlipit, acesta nu poate fi reutilizat.

Citeşte Şi Nereguli grave la votul prin corespondeță. Ce a descoperit un român stabilit în Londra. Imaginile au ajuns virale (VIDEO)

„Dacă este adevărat, atunci este de-a dreptul scandalos. Adresez public câteva întrebări celor care organizează aceste alegeri, guvernului și Autorității Electorale Permanente. Ce vedem acolo este adevărat, domnilor? Ce garanții avem că votul prin corespondență nu va fi viciat? Cum pot să se asigure cei care votează în acest mod că votul lor, în final, va fi pentru cine a vrut alegătorul?”, este mesajul transmis de Ramona Ioana Bruynseels.

×
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close