Antena 3 CNN Politică Rareș Bogdan, acuzații grave: "Eu le-am spus colegilor mei..."

Rareș Bogdan, acuzații grave: "Eu le-am spus colegilor mei..."

Rareș Bogdan a discutat despre explozia alarmanată a numărului de cazuri de coronavirus în România. Totodată, europarlamentarul PNLs-a arătat sceptic în privința alegerilor locale din septembrie. Acesta acuză faptul că nu se respectă legea și spune că trebuie mărit numărul de controale.

Rareș Bogdan, acuzații grave: "Eu le-am spus colegilor mei..."
Sursa foto: Hepta
de Maria Sabu    |    26 Iul 2020   •   10:00

”Nu cred că o să ajungem în situația asta. Nu putem să închidem țară. Trebuie să înăsprim serios controalele în locul unde nu se respectă regulile și distanțarea. (...) Mă uit la cifre. Lucrurile nu sunt deloc de neglijat. Mă îndoiesc că vom mai avea alegeri în septembrie.

Eu le-am spus colegilor mei, ce se întâmplă pe litoral este incredibil. În mai multe cazuri ar trebui retrase autorizațiile de funcționare. Nu e posibil să fie nevoie să mergi cu jandarmii peste ei ca să înțeleagă”, a spus europarlamentarul PNL pentru România TV. 

Sâmbătă, România a bătut un record absolut în ceea ce privește numărul cazurilor de coronavirus dar și numărul de teste efectuate

În urma testelor efectuate la nivel național, față de ultima raportare, au fost înregistrate 1.284 cazuri noi de persoane infectate cu SARS – CoV - 2 (COVID – 19), acestea fiind cazuri care nu au mai avut anterior un test pozitiv.  Până la această dată, la nivel național, au fost prelucrate 1.087.783 de teste. Dintre acestea 22.511 au fost efectuate în ultimele 24 de ore, 13.182 în baza definiției de caz și a protocolului medical, iar 9.329 la cerere. De asemenea, de la ultima informare făcută de GCS, au fost raportate și rezultatele a 11.616 de teste prelucrate anterior ultimelor 24 de ore 

×
Subiecte în articol: Rareș Bogdan
Parteneri
Elena Mateescu anunță o nouă schimbare a vremii, de Florii
x close