Antena 3 CNN Politică Rareş Bogdan afirmă că știe județul din România unde nu va câștiga PNL

Rareş Bogdan afirmă că știe județul din România unde nu va câștiga PNL

Rareş Bogdan susţine că, la alegerile locale, Moldova va fi câştigată de PNL. Europarlamentarul a adăugat, totuși, că singurul județ unde partidul va avea probleme va fi Vasluiul. Prim-vicepreședintele PNL are și o explicație pentru acest fapt.

Rareş Bogdan afirmă că știe județul din România unde nu va câștiga PNL
Sursa foto: Hepta
de Dan Gabor    |    12 Sep 2020   •   18:00

“Iaşiul este câştigător pentru PNL sută la sută. Păstrăm Suceava, câştigăm la Neamţ, foarte interesant, împotriva unuia dintre cei mai toxici baroni pe care îi are PSD, Ionel Arsene, un tip apărut din nimic şi care s-a transformat într-un baron de un grobianism cum rar mi-a fost dat să văd. Acolo va câştiga Mugur Cozmanciuc. Vom câştiga într-un mod categoric Bacăul şi vom avea o surpriză foarte plăcută pentru români la Vrancea, acolo unde Marian Oprişan este în corzi. Voi fi două zile acolo, alături de Ion Ştefan şi de colegii noştri la Vrancea.

Focşaniul este ca şi câştigat, dar trebuie să câştigăm şi Consiliul Judeţean. Ne batem şi la Botoşani, iar cu transferul lui Cătălin Flutur (primarul PNL de Botoşani – n.r.) vom lua şi Consiliul Judeţean. Dacă vă uitaţi pe hartă, mai avem Galaţiul unde George Stângă va câştiga. Avem o problemă, deşi n-ar trebui să spun asta, dar fiind foarte sincer, recunosc că situaţia de la Vaslui este una complicată, deşi Mitică Buzatu ar trebui îngropat politic. Acolo putem avea surprize neplăcute. E singurul loc unde mă aştept la surprize neplăcute şi doar pentru că Nelu Tătaru a preferat să stea şi să facă o treabă de ministru foarte bună şi îl felicit. Dacă acolo ar fi candidat Nelu Tătaru, Mitică Buzatu ar fi fost aruncat la lada de gunoi a istoriei“, a afirmat Rareş Bogdan, la Iași, într-o conferință de presă, potrivit News.ro.

×
Subiecte în articol: Rareș Bogdan

Philip Morris susține inovația

Cum îţi construieşti un sistem video de monitorizare pentru casă sau afacere

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close