Antena 3 CNN Politică Rareș Bogdan, anunț devastator pentru PSD. Planul liberalilor pentru alegerile locale

Rareș Bogdan, anunț devastator pentru PSD. Planul liberalilor pentru alegerile locale

Rareș Bogdan vede o victorie zdrobitoare a PNL la alegerile locale de pe 27 septembrie. Prim-vicepreședintele PNL a afirmat, într-o intervenție la un post TV, că liberalii își vor bate propriul record și vor câștiga localele cu un scor care se va duce spre 40%.

Rareș Bogdan, anunț devastator pentru PSD. Planul liberalilor pentru alegerile locale
Sursa foto: Hepta
de Dan Gabor    |    18 Aug 2020   •   20:30

”PNL va câștiga alegerile locale la nivel național cu un scor devastator. PNL va lua la alegerile locale din acest an un scor care se va duce spre 40%. Estimarea mea este de 37-38% pe țară, eu nu vorbesc de orașe, localități, comune, sectoare. Pe țară, PNL va fi primul partid cu un scor care se va duce spre 40%”, a spus Rareș Bogdan, la B1 TV.

În ultima perioadă PNL a făcut racolări masive a primarilor aflați în funcție și a anunțat transferul mai multor primari PSD. Asta deși chiar liberalii anunțaseră că nu vor încuraja migrația politică. De partea cealaltă, PSD susține că PNL a recurs la amenințări și la șantaj pentru a-i convinge pe primari să schimbe partidul și vor depune plângeri penale.

"Traseismul politic este o boală gravă a politicii românești"

Nici Klaus Iohannis nu s-a declarat încântat de racolările făcute recent de PNL. Șeful statului a afirmat că nu vede cu ochi buni racolările făcute de Partidul Național Liberal din rândul celor de la PSD. Iohannis a subliniat că traseismul politic este o boală gravă a politicii românești și că a fost și este în continuare împotriva acestuia.

"Pot să vă spun franc: nu văd cu ochi buni aceste racolări. Simplu! Eu am fost dintotdeauna și sunt și acum împotriva traseismului politic. Traseismul politic este o boală gravă a politicii românești și ori de câte ori am avut ocazia m-am exprimat public împotriva traseismului politic.

Eu nu mi-am schimbat opinia. În ce privește coaliții post-moțiune, haideți mai întâi să vedem moțiunea, pe urmă să vedem votul pe moțiune și pe urmă să facem consultări și, cu certitudine, nu vom avea Guvern PSD", a spus Klaus Iohannis.

 

 

 

×
Subiecte în articol: Rareș Bogdan PNL PSD Klaus Iohannis
Parteneri
Șeful Serviciului Secret din România, întâlnire de taină la Damasc
x close