Antena 3 CNN Politică Rareș Bogdan, despre ce se va întâmpla cu pensiile, alocațiile și taxele după alegeri. Răzvan Dumitrescu: Asta e știre!

Rareș Bogdan, despre ce se va întâmpla cu pensiile, alocațiile și taxele după alegeri. Răzvan Dumitrescu: Asta e știre!

Invitat în emisiunea lui Răzvan Dumitrescu, Rareș Bogdan, în încercarea de a răspunde întrebărilor lui Victor Ponta, a declarat că PNL nu va crește taxele și nu va lua niciun fel de împrumut de la FMI.

Rareș Bogdan, despre ce se va întâmpla cu pensiile, alocațiile și taxele după alegeri. Răzvan Dumitrescu: Asta e știre!
de Laura Dinu    |    28 Sep 2020   •   20:44

”Vreau ca la alegerile parlamentare să reușesc să obțin de la Ludovic Orban și de la echipa PNL din care face parte domnul Rareș Bogdan niște lucruri foarte clare despre ce se va întâmpla cu România. Va veni Fondul Monetar Internațional în România? Da sau nu? Se vor mări taxele? Da sau nu? Se măresc pensiile și salariile? Da sau nu? Se dau alocațiile? Da sau nu? Pentru că la alegerile locale, cel puțin în București, a fost o campanie negativă, să nu mai fie doamna Firea și domnul Pandele. Ok. Eu, ca Opoziție, mă voi lupta să obțin aceste răspunsuri”, a declarat Victor Ponta.

Iar răspunsurile nu au întârziat să apară.

”Nu vom lua niciun fel de împrumut și nu vom face niciun fel de acord cu Fondul Monetar Internațional. O guvernare liberală nu are dreptul să crească taxele! Un partid liberal nu va putea decât dacă vrea să se sinucidă să crească taxele. 

Legat de pensii și alocații... În momentul în care se va putea, vă asigur că vom crește pensiile cu mai mult de 14 la sută, care e cea mai mare creștere de pensie dată o singură dată. (...) Dacă economia și veniturile ar fi permis, am fi crescut fără nicio problemă cu 40 la sută pensiile românilor, pentru că oamenii merită acest lucru. 

Cât despre alocații... colegul meu Robert Sighiartău a fost autorul și promotorul dublării alocațiilor pentru copii, alături de colegii mei din Parlamentul României. A venit după o nouă creștere. Noi am putut, din punct de vedere bugetar, să creștem doar cu 20 la sută în primă fază, dar vă asigur că, imediat ce veniturile bugetare permit, nu vom ezita să creștem”, a spus Rareș Bogdan.

 

×
Parteneri
Cod galben de vijelii și viscol! 28 de județe sunt vizate
x close