Antena 3 CNN Politică Reacția lui Clotilde Armand, după ce Firea a semnat pentru demiterea sa: ”Mai rar atâta suferință la un loc”

Reacția lui Clotilde Armand, după ce Firea a semnat pentru demiterea sa: ”Mai rar atâta suferință la un loc”

Clotilde Armand, primarul Sectorului 1 al Capitalei, a reacționat după ce Gabriela Firea a semnat pentru demiterea sa. ”Mai rar vezi atâta suferință adunată la un loc”, a scris aceasta pe Facebook.

Reacția lui Clotilde Armand, după ce Firea a semnat pentru demiterea sa: ”Mai rar atâta suferință la un loc”
Sursa foto: Facebook / Clotilde Armand
de Andreea Ştefan    |    11 Aug 2021   •   22:32

”Este delir la PSD & Co. Mai rar vezi atâta suferință adunată la un loc pentru că pesediștii nu mai au bani de diamante.

După 10 luni de la alegeri nu-și revin că au pierdut”, a scris pe Facebook Clotilde Armand.

Alături de postarea sa, aceasta a adăugat și o poză, în care este vizibil amuzată, pe care scrie: ”Atunci când auzi că Firea din Voluntari a semnat să demită primarul Sectorului 1”.

Gabriela Firea a semnat pentru demiterea lui Clotilde Armand

Gabriela Firea, senator PSD, a anunţat în această după amiază că a semnat pentru organizarea Referendumului pentru demiterea primarului Sectorului 1, Clotilde Armand.

Gabriela Firea a precizat că încă mai aşteaptă un răspuns oficial din partea anchetatorilor privind frauda de la Sectorul 1, dar acesta se tot amană. Potrivit acesteia, viaţa bucureştenilor se trăieşte azi şi acţiunile concrete pentru cetăţeni nu mai pot fi amânate la nesfârșit 

 „Am tot asteptat un anunt oficial din partea anchetatorilor privind frauda de la sectorul 1, dar acesta se amana.. se tot amana…viata oamenilor din Bucuresti se traieste azi, aici, nu putem amana la nesfarsit actiunile concrete pentru ei! Nu ne permitem! E un dezastru administrativ tot ceea ce se intampla la sectorul 1! Așa ca azi am semnat pe lista de semnaturi necesare organizarii Referendumului pentru demiterea primarului sectorului 1. Principalul motiv este dezinteresul fata de cetateni!”, a declarat Gabriela Firea.

×
Subiecte în articol: Clotilde Armand Gabriela Firea
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close