Antena 3 CNN Politică REFERENDUM FAMILIE 2018. Anunțul făcut de Liviu Dragnea la vot

REFERENDUM FAMILIE 2018. Anunțul făcut de Liviu Dragnea la vot

REFERENDUM FAMILIE 2018. Anunțul făcut de Liviu Dragnea la vot
06 Oct 2018   •   13:47

REFERENDUM FAMILIE 2018. Preşedintele Partidului Social Democrat, Liviu Dragnea, a declarat sâmbătă că este momentul ca românii să decidă singuri ce societate şi ce ţară vor să aibă.

REFERENDUM FAMILIE 2018. "Am votat pentru ceea ce solicită milioane de români, pentru ceea ce cred eu că ne defineşte ca societate şi ca naţiune. Cred că e important ca românii să vină la vot, pentru că ar fi bine să decidem noi ce vrem pentru societatea şi naţiunea noastră. Ştim cu toţii că, de ani de zile, ni se spune că alţii ştiu mai bine cum trebuie să trăim, cum trebuie să acţionăm, alţii ştiu mai bine ce e bine pentru noi. Eu cred că este momentul să decidem noi ce societate şi ce ţară vrem să avem şi cum vrem să trăim în ţara noastră", a afirmat Dragnea, la ieşirea de la vot.

REFERENDUM FAMILIE 2018. Întrebat dacă el consideră că în acest moment are o familie tradiţională, liderul PSD a răspuns: "Ştiţi ce înseamnă familia tradiţională, înseamnă un bărbat şi o femeie care pot face copii. Eu am doi copii pe care îi iubesc foarte mult".

REFERENDUM FAMILIE 2018. În context, şeful PSD a fost întrebat dacă este o problemă în faptul că o familie tradiţională, bărbat şi femeie, nu poate avea copii. "Nu este niciun fel de problemă, dar pot adopta copii. (...) Este o familie tradiţională şi, dacă adoptă un copil, înseamnă că acel copil are şansa dragostei de mamă", a explicat Dragnea.

REFERENDUM FAMILIE 2018. De asemenea, întrebat cum va reacţiona dacă, peste ani, un nepot de-al său îi va spune că are o altă orientare sexuală, preşedintele PSD a afirmat: "L-aş ajuta foarte mult, eu nu resping niciun fel de minoritate, nici măcar minoritatea sexuală".

REFERENDUM FAMILIE 2018. "Nu încercaţi să spuneţi că ăsta este un vot împotriva unor minorităţi sau a unei minorităţi. Categoric, nu. Dimpotrivă, cred că, împreună, cu foarte multă înţelepciune şi maturitate, trebuie să construim un cadru legal pentru parteneriatul civil", a subliniat Dragnea.

REFERENDUM FAMILIE 2018. Liviu Dragnea a votat sâmbătă la Liceul "Jean Monnet" din Capitală. Întrebat despre faptul că nu a venit la vot însoţit de actuala sa parteneră de viaţă, preşedintele PSD a arătat că aceasta, fiind din Bucureşti, a ales să voteze la secţia unde este arondată

×
Parteneri
Sondaj pentru Primăria Capitalei. Candidaţii care pierd voturi
x close