Antena 3 CNN Politică Regulile lui Ponta pentru colegii din PSD, nerespectate de Vanghelie: ?Astea sunt condiţiile dânsului?

Regulile lui Ponta pentru colegii din PSD, nerespectate de Vanghelie: ?Astea sunt condiţiile dânsului?

Regulile lui Ponta pentru colegii din PSD, nerespectate de Vanghelie: ?Astea sunt condiţiile dânsului?
Sursa foto: Victor Ponta, Marian Vanghelie
22 Feb 2010   •   14:28

Prima şedinţă ca lider de partid, primele reguli puse de Victor Ponta din această poziţie propriilor colegi din PSD: punctualitate, seriozitate, lăsatul maşinilor în parcare şi nu intrarea cu ele în curtea sediului ca la hotel, abţinerea de la comentarii şi declaraţii pentru presă pe scări. Majoritatea pesediştilor s-au conformat recomandărilor şi nu au mai dat declaraţii presei după şedinţa BPN. Nu însă şi vechiul adversar, Marian Vanghelie, care a preferat din noua poziţie de vicepreşedinte să ignore o parte din indicaţiile primite: a întârziat ceva minute la şedinţa conducerii convocată de Ponta şi nu a ezitat să-şi facă cunoscute primele impresii dpă şedinţă.

Noul preşedinte al PSD, Victor Ponta, a declarat, luni, la începutul BPN, că are "o primă veste proastă" pentru jurnalişti, el avertizând că nici el şi nici ceilalţi membri din conducere nu vor mai face declaraţii pe scările partidului, iar informaţiile din BPN nu vor fi aflate decât la finalul şedinţei.

"Am o primă veste proastă, dar care sper să rămână aşa pentru dumneavoastră, dar care sper să rămână aşa, bună pentru noi, că ştirile despre partid, despre BPN, le veţi avea doar la sfârşit, nu în timpul BPN", a afirmat noul preşedinte PSD.
Ponta a arătat că regula declaraţiilor doar în sala de conferinţe se aplică şi celorlalţi colegi din partid. "În acelaşi timp, eu, cel puţin, nu voi mai face absolut nicio declaraţie pe scările celebre ale partidului. Mă veţi găsi în fiecare zi după BPN la sala de conferinţe şi sunt convins că toţi colegii mei vor respecta această regulă, care este în interesul nostru", a arătat Ponta.

Liderul PSD Bucureşti, Marian Vanghelie s-a făcut însă că nu aude indicaţiile noului lider de partid: a întârziat minute bune la şedinţa conducerii PSD de astăzi dimineaţă, iar apoi şi-a împărtăşit presei, tot pe scările sediului partidului, primele impresii.

?A fost o şedinţă scurtă, dar fermă. A început o altă viaţă după congres? a declarat Vanghgelie.

Întrebat dacă a auzit despre regulile şi interdicţiile pe care Ponta doreşte să le impună colegilor de partid în relaţia cu presa, vicele PSD a apreciat că se aplică numai acestuia.

?Nu ştiu unde era vorba. Astea sunt condiţiile dânsului. Preşedintelui partidului, da. Noi ceilalţi nu putem să ţinem cu toţii conferinţe de presă? a comentat Vanghelie.

Marius Vulpe, Antena3.ro

×
Parteneri
Avertizare meteo ANM de vreme rea! 18 județe vizate de Cod galben
x close