Antena 3 CNN Politică Reprezentanți PNL și PSD, scandal monstru cu urlete și îmbrânceli. A fost nevoie de intervenția polițiștilor

Reprezentanți PNL și PSD, scandal monstru cu urlete și îmbrânceli. A fost nevoie de intervenția polițiștilor

Un scandal uriaș cu urlete și îmbrânceli a izbucnit, joi, la Biroul Electoral Municipal Focşani, instituție care se află în sediul Primăriei Focşani. Pe imaginile înregistrate de camerele de supraveghere se vede cum liberalul încearcă să filmeze cu un telefon mobil. La ieșire este însă interceptat de reprezentantul PSD în Biroul Electoral.

Reprezentanți PNL și PSD, scandal monstru cu urlete și îmbrânceli. A fost nevoie de intervenția polițiștilor
de Dan Gabor    |    20 Aug 2020   •   20:45

În acel moment începe scandalul. La un moment dat, liberalul îl îmbrâncește pe cel de la PSD, iar acesta își pierde echilibrul și cade. Cei doi continuă cearta în prezența mai multor martori, iar după ceva timp ajung la fața locului și polițiștii.

„Astăzi (joi-n.r.), ora 12.52, am fost sesizaţi prin apel 112 despre faptul că în incinta unei instituţii publice de pe raza municipiului Focşani a avut loc un conflict spontan între două persoane de sex bărbătesc. Cu ocazia deplasării la faţa locului poliţiştii au identificat un bărbat de 44 de ani şi un bărbat de 47 de ani. În cauză a fost întocmit dosar penal cu privire la săvârşirea infracţiunii de lovire şi alte violenţe, cercetările fiind continuate în vederea stabilirii cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care a avut loc incidentul şi luării măsurilor legale ce se impun”, a anunţat IPJ Vrancea.a

Reprezentantul PSD susţine că va depune plângere pe numele membrului PNL după ce acesta l-a împins și în cădere s-ar fi lovit la cap, după cum susține acesta.

×
Subiecte în articol: PSD PNL
Parteneri
Armand a fost trimisă în judecată. Mesajul său către Marcel Ciolacu
x close