Antena 3 CNN Politică Rovana Plumb: Îi solicit Mariei Băsescu să-l determine pe Traian Băsescu să demisioneze

Rovana Plumb: Îi solicit Mariei Băsescu să-l determine pe Traian Băsescu să demisioneze

Rovana Plumb: Îi solicit Mariei Băsescu să-l determine pe Traian Băsescu să demisioneze
Sursa foto: Foto: Mediafax
21 Ian 2012   •   10:37
Rovana Plumb, preşedinte al Organizaţiei de Femei a PSD, a solicitat Mariei Băsescu să-l determine pe acesta să demisioneze, conform Agerpres.

„Din punctul meu de vedere, Traian Băsescu nu este un bărbat puternic, pentru că un bărbat care este politician trebuie să facă în aşa fel încât să acţioneze pentru populaţie şi nu să lupte împotriva ei. Fiind femeie, mamă şi soţie mă gândesc că în spatele lui Traian Băsescu, Maria Băsescu ar trebui să aibă un cuvânt de spus şi cred că Maria Băsescu ar trebui să-l determine pe Traian Băsescu să plece. Îi solicit Mariei Băsescu să-l determine pe Traian Băsescu să demisioneze', a spus Rovana Plumb, sâmbătă, înainte de şedinţa Comitetului Executiv Naţional al Femeilor Social-Democrate.

De asemenea, Rovana Plumb a declarat că Traian Băsescu ar trebui „să se pensioneze anticipat”.

'Din punctul meu de vedere recomandarea şi solicitarea mea către Traian Băsescu este să găsească o soluţie pe care el a pus-o la cale. El este marinar şi are dreptul să se pensioneze anticipat. Dar cred că Traian Băsescu nu are curaj să se pensioneze anticipat pentru că ştie bine că Guvernul condus de el se comportă umilitor cu pensionarii', a precizat Rovana Plumb.
 
 

×
Parteneri
Sancţiuni pentru medicii care duc pacienţii de la stat la privat
x close