Antena 3 CNN Politică Rovana Plumb: Trebuie convocată sesiune parlamentară extraordinară pentru Codul Fiscal, în august

Rovana Plumb: Trebuie convocată sesiune parlamentară extraordinară pentru Codul Fiscal, în august

Rovana Plumb: Trebuie convocată sesiune parlamentară extraordinară pentru Codul Fiscal, în august
Sursa foto: Foto: Agerpres
17 Iul 2015   •   22:11

Președintele interimar al PSD, Rovana Plumb, a declarat că în a doua jumătate a lunii august trebuie convocată o sesiune parlamentară extraordinară pentru adoptarea Codului Fiscal, care trebuie să intre în implementare.

"Vom discuta luni inclusiv în cadrul coaliției și vom decide când să facem sesiune extraordinară, pentru că acest cod fiscal trebuie să intre în implementare. Dacă mă întrebați pe mine, undeva în a doua parte a lunii august trebuie făcută sesiune extraordinară parlamentară', a declarat Rovana Plumb, potrivit Agerpres.

Referitor la retrimiterea Codului Fiscal în Parlament de către președintele Iohannis, Rovana Plumb a spus că PNL face un joc dublu, după ce inițial a fost de acord cu acest document.

"Campionii austerității și-au impus filosofia în PNL. Este clar și nu cred că este deloc suprinzător modul în care au reacționat astăzi, în ceea ce privește Codul Fiscal, care este un instrument atât de necesar pentru dezvoltarea României. În primul rând, din prima declarație pe care am observat-o, am văzut jocul dublu pe care-l face PNL. Pe de o parte au susținut în Parlament adoptarea, au spus că este absolut necesară măsură reducerii TVA, iar acum vin și spun că de fapt ar susține Codul Fiscal, dar nu doresc să fie implementat de către Guvernul Ponta, PSD și coaliția de guvernare", a spus Rovana Plumb.

Plumb a mai precizat că acest Cod Fiscal este șansa României de a se dezvolta, deoarece orice reducere a fiscalității și a taxelor înseamnă o creștere a investițiilor, ceea ce conduce la locuri de muncă.

Președintele Klaus Iohannis a transmis, vineri, Senatului cererea de reexaminare a Legii privind Codul Fiscal.

×
Subiecte în articol: rovana plumb cod fiscal Klaus Iohannis
Parteneri
Record de viteză pe un drum naţional din România
x close