Antena 3 CNN Politică Scandal în Parlament. "Chiar nu e cazul să aplaudaţi cu atâta virtute jignirile"

Scandal în Parlament. "Chiar nu e cazul să aplaudaţi cu atâta virtute jignirile"

Scandal în Parlament. "Chiar nu e cazul să aplaudaţi cu atâta virtute jignirile"
25 Sep 2018   •   20:00

Liderul grupului parlamentar PSD din Camera Deputaţilor, Daniel Suciu, a cerut marţi sancţionarea liberalului Nicolae Giugea care l-a numit "berbec" pe ministrul Agriculturii, Petre Daea.

"Iulius Caesar Caligula şi-a pus calul senator, Petru Groza şi-a pus boul ministru, respectiv pe Zaroni, Liviu Dragnea a venit şi a numit la ministerul Agriculturii un berbec, dar nu berbecul începător, aşa cum zic ciobanii, sau, pe înţelesul tuturor, nu masculul alfa, ci a pus berbecul care se pierde de turmă şi face întotdeauna deliciul televiziunilor", a declarat Giugea în plenul Camerei Deputaţilor, la dezbaterea moţiunii simple pe Agricultură "După ciuma lui Caragea, România lovită de pesta lui Daea".

După această intervenţie, liderul deputaţilor PSD Daniel Suciu a cerut sancţionarea reprezentantului PNL.

"Acum înţeleg de ce nu aţi fost de acord cu modificarea regulamentului. Vi se pare normal ca un deputat să facă într-un fel deloc neacademic un ministru? Şi, stimate doamne, chiar nu e cazul să aplaudaţi cu atâta virtute jignirile din Parlament. Şi, dacă tot am votat acest regulament, chiar solicit tragerea la răspundere a unui coleg care nu-şi înţelege rolul şi menirea în Parlament", a transmis Suciu.

Sursă: Agerpres
×
Parteneri
Ministrul Energiei a decis ce se va întâmpla cu taxa pe soare
x close