Antena 3 CNN Politică Scandal la PNL! Se cere decapitarea unei întregi filiale judeţene

Scandal la PNL! Se cere decapitarea unei întregi filiale judeţene

70 dintre cei 102 lideri de organizaţii PNL Argeş, dintre care 21 sunt primari, cer conducerii partidului să-l demită pe preşedintele organizaţiei judeţene, Adrian Miuţescu.

Scandal la PNL! Se cere decapitarea unei întregi filiale judeţene
Sursa foto: Agerpres
de Dana Musceleanu    |    30 Sep 2020   •   11:00

Semnatarii scrisorii adresate Biroului Politic Naţional al PNL îl acuză pe preşedintele PNL Argeş de eşecul alegerile locale din judeţ. Printre acuzaţiile aduse se află şi înlăturarea unor primari capabili, care acum au obţinut noi mandate dar nu sub stindardul PNL.

„Au trecut alegerile locale din anul 2020. În întreaga ţară liberalii clamează victoria şi sunt recunoscuţi ca învingătorii acestui scrutin electoral. Din păcate pentru noi toţi nu este cazul în judeţul Argeş. În Argeş nu mai avem astăzi niciun primar liberal în mediul urban”, se arată în scrisoarea trimisă de PNL Argeş către BPN al PNL, reunit miercuri pentru evaluarea alegerilor locale.

„Adrian Miuţescu e cel mai bun partener al PSD Argeş”

„Cu sau fără voie, Adrian Miuţescu e cel mai bun partener al PSD Argeş. În acest sens, Adrian Miuţescu a refuzat să semneze candidaturile a 5 primari liberali pentru că erau contestatari ai domniei sale, iar aceştia au fost nevoiţi să se orienteze către alte partide aproape inexistente pe eşichierul politic (ANŢ, PER), iar singurul primar liberal de oraş a plecat la PSD din acelaşi motiv. Toţi aceşti 5 primari au câştigat alegerile cu scoruri zdrobitoare”, se mai arată în scrisoare, potrivit Adevărul. 

În urma alegerilor din 27 septembrie, PNL Argeş a obţinut 28% din voturi şi doar 24 de primării, în timp ce PSD a câştigat 71 de primării.

 

 

 

×
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close