Antena 3 CNN Politică Se ascut cuțitele în PNL. Mai mulți membri PNL Galați cer dizolvarea filialei și înlăturarea liderului George Stângă

Se ascut cuțitele în PNL. Mai mulți membri PNL Galați cer dizolvarea filialei și înlăturarea liderului George Stângă

Mai mulți membri PNL Galați cer conducerii centrale a partidului dizolvarea conducerii filialei judeţene şi numirea unei echipe interimare. Solicitarea vine după rezultatele slabe înregistrate de liberali în acest județ, în care PSD a recâștigat cu peste 50% atât Primăria municipiului reședință de județ, prin Ionuţ Pucheanu, cât și șefia Consiliului Județean, prin Costel Fotea.

Se ascut cuțitele în PNL. Mai mulți membri PNL Galați cer dizolvarea filialei și înlăturarea liderului George Stângă
de Adrian Iclozan    |    30 Sep 2020   •   14:26

Scrisoarea, din care pasaje au fost publicate în presa locală, este asumată de "liberalii din garda veche a PNL Galaţi". 

Ei acuză "acuză ruptura totală dintre conducerea filialei şi membrii de partid, decizii discreţionare, îndepărtarea celor mai mulţi membri, recompensarea unor apropiaţi pe criterii care ocolesc standardele eticii politice, dar şi amatorismul şi diletantismul" care au dus la eşecul PNL.

Conform sursei citate, "mesajul este adresat, deopotrivă, şi colegilor de partid care împărtăşesc valorile tradiţionale liberale şi care îşi doresc ca PNL să revină acolo unde îi este locul pe eşichierul politic".

Filiala Galați a PNL este condusă de George Stângă (foto). El a candidat la președinția Consiliului Județean însă nu l-a putut învinge pe actualul deținător al acestei funcții, social-democratul Costel Fotea.

Mai mulți lideri PNL au demisionat miercuri de la conducerea filialelor partidului în urma rezultatelor slabe

Miercuri, liberalii din conducerea centrală au analizat într-o ședință furtunoasă rezultatele de la scrutinul din 27 septembrie.

În cadrul ședinței, mai mulți lideri din teritoriu ai PNL şi-au anunţat demisia de la conducerea organizaţiilor, ca urmare a scorului slab la scrutinul local.

Este vorba despre Cristinel Romanescu, liderul PNL Buzău, Lucian Heiuş, șeful filialei PNL Hunedoara, Ionel Palăr, preşedintele filialei PNL Bacău, Adrian Albu, de la PNL Satu Mare, Alexandru Dănăilă - PNL Brăila, Tinel Gheorghe, liderul PNL Ialomița și Nicolae Robu, primarul care a pierdut alegerile la Timișoara și a anunțat că își depune mandatul de lider al organizației.

×
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close