Antena 3 Politică Sebastian Ghiță candidează la alegerile europarlamentare pentru Partidul România Unită

Sebastian Ghiță candidează la alegerile europarlamentare pentru Partidul România Unită

10 Mar 2019   •   17:45
Sebastian Ghiță candidează la alegerile europarlamentare pentru Partidul România Unită

Fostul deputat PSD Sebastian Ghiță, aflat în Serbia, candidează pe primul loc la alegerile europarlamentare din partea Partidului România Unită condus de Bogdan Diaconu. Decizia lui Ghiță apare la doar câteva zile după ce magistrații Curții de Apel Ploiești au admis contestația omului de afacceri și au anulat ultimul mandat de arestare pe numele omului de afaceri. Ceea ce înseamnă că Ghiță este liber să se întoarcă în țară.

„Cine vreți să vorbească în numele românilor? Strănii? Voi candida pentru că o voce românească trebuie să se audă răspicat! Campania pentru europarlamentare nu e despre Europa, e despre noi, despre români. Ce teme vreau sa abordăm în această campanie și la care să ne răspundă și slugile lui Soros de la Uniunea Scufundăm România: poziția față de imigranți. De ce nu dăm cetățenie românilor din Republica Moldova? România este creștină, nu umplem țara de moschei! Cine i-a permis lui Tudorel Toader să accepte ideea unui procuror european? Grupul infracțional organizat condus de Laura Codruța Kovesi a distrus elitele! Azi bandele Rezist sunt lăsate să atace judecători și miniștri și să se urce pe gardurile Parlamentului! România va fi o țară în care pământurile și pădurile vor trebui să revină statului român! România va fi o țară unde se vor naște copii români! Acum copiii români se nasc în străinătate!
România va fi o țară unde românii vor beneficia de resursele solului și subsolului. Trebuie exploatate în interiorul României, nu în beneficiul jefuitorulor străini!
România își va exprima suveranitatea. Nu vreau să ajungem un ducat al luxemburghezilor de la Bruxelles! Strig din tot pieptul meu de român: Trăiască România Mare, Unită, Suverană!”, se arată în mesajul lui Sebastian Ghiță.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close