Antena 3 CNN Politică SECVENŢIAL. Cristian Tudor Popescu despre remanierile făcute la DNA: Nu există lege!

SECVENŢIAL. Cristian Tudor Popescu despre remanierile făcute la DNA: Nu există lege!

SECVENŢIAL. Cristian Tudor Popescu despre remanierile făcute la DNA: Nu există lege!
Sursa foto: Foto: Agerpres
22 Dec 2013   •   17:59
Adrian Ursu a dorit să tragă linie la finalul anului 2013 şi a purtat o discuţie cu jurnalistul Cristian Tudor Popescu, legat de ce s-a întâmplat în 2013, lucruri bune, lucruri rele şi comentarii. 
 
Una din temele abordate a fost remanierea la DNA, după cum s-a întâmplat anul acesta în cazurile mai multor domni, printre care domnul Vosganian, domnul Silaghi, domnul Fenechiu. 
 
"Nu mi se pare corect acest lucru şi am spus de la început asta. Cazul domnului Fenechiu, de exemplu, nu se compară cu cazul domnului Vosganian. Atitudinea lui Victor Ponta de a nu îi cere demisia lui Relu Fenechiu, în condiţiile în care e vorba doar de declanşarea urmării penale, nu poate arăta decât lipsa unei reglementări legale clare. Neavând lege, principiul pe care l-a enunţat Ponta mi s-a părut valabil.
 
Domnul Vosganian ne-a luat faţa, cu aceea demisie din Guvern, în vreme ce în Parlament a rămas. Mai mult decât atât, a spus un lucru foarte important: Prin votul colegilor mei parlamentari, s-a făcut dreptate. Deci dânsul a stabilit ce înseamnă adevărul prin vot. Această interferenţă cu DNA ar trebui reglmentată prin lege. Să se stabilească o lege prin care interferenţa cu DNA să decidă dacă respectivul ministru mai rămâne în cabinet sau nu, într-un fel sau altul."
 

×
Parteneri
Potopul din Dubai explicat de climatologi
x close