Antena 3 CNN Politică Şedinţă de urgenţă în Parlament pentru cazul Elenei Udrea

Şedinţă de urgenţă în Parlament pentru cazul Elenei Udrea

Şedinţă de urgenţă în Parlament pentru cazul Elenei Udrea
Sursa foto: Foto: VideoNews
19 Feb 2015   •   11:21
A fost şedinţă de urgenţă a biroului permanent al Camerei Deputaţilor in legatura cu Elena Udrea. Deputatii vor ca autoritatile sa afle din timp toate detaliile in cazul lui Udrea pana luni la ora 16:00 cand are loc plenul.
 
Reporterul Antena 3, Andreea Dumitrache, a explicat că această şedinţă ar fi trebuit să aibă loc luni. 
 
"Iniţial, această şedinţă ar fi trebuit să aibă loc luni, la prânz, şi să se desfăşoare totul în aşa fel încât luni, la ora 16:00, să se ţină şedinţa de plen în care să se dea votul decisiv pentru aceste două noi cereri ale DNA, de extindere a începerii urmăririi penale şi arestare preventivă. Însă, deputaţii au considera că este nevoie de mai mult timp să se desfăşoare restul procedurilor şi au ţinut şedinţa joi dimineaţă."
 
Dumitrache a explicat că au mai fost trimise şi două scrisori, una procurorului şef Tiberiu Niţu şi una către ministrul de Interne, Gabriel Oprea, referitoare la procedurile pentru deplasarea Elenei Udrea în Parlament.
 
De asemenea, deputaţii au trimis şi două scrisori, una procurorului şef Tiberiu Niţu şi una către ministrul Internelor, Gabriel Oprea. Oprea ar trebui, la rândul lui, să notifice Secţia 2 de Poliţie să îi facă traseul Elenei Udrea şi să facă toate procedurile regulamentare, pentru că Elena Udrea ar trebui însoţită pe parcursul acestei vizite şi să îi dea şi timpul exact pe care îl poate petrece Elena Udrea în Parlament. 
 
O scrisoare a fost trimisă şi Elenei Udrea, prin care a fost informată la ce oră va avea loc şedinţa din plenul Parlamentului. 
 

×
Parteneri
Ministrul Energiei a decis ce se va întâmpla cu taxa pe soare
x close