Antena 3 CNN Politică Şefă din USR, acuzată că ar fi bătut o tânără şi i-ar fi furat haine. Ramona Dzitac a demisionat şi riscă dosar penal

Şefă din USR, acuzată că ar fi bătut o tânără şi i-ar fi furat haine. Ramona Dzitac a demisionat şi riscă dosar penal

Președintele USR Găvojdia, Ramona Dzitac, riscă dosar penal, după ce ar fi lovit o tânără, la Timiş. Incidentul ar fi avut loc după ce Dzitac ar fi plecat de la o petrecere cu un dres și o pereche de șlapi care îi aparțineau victimei și unei alte tinere. 

Şefă din USR, acuzată că ar fi bătut o tânără şi i-ar fi furat haine. Ramona Dzitac a demisionat şi riscă dosar penal
Sursa foto: Foto: Facebook/Ramona Dzitac
de M.Z.    |    10 Ian 2020   •   12:45

UPDATE 12.45 - Ramona Dzitac, fostul președinte USR Găvojdia, acuzată de câteva tinere că a furat un dres și o pereche de șlapi, iar apoi că a bătut-o pe una dintre ele, și-a dat demisia din USR, după ce, anterior, se autosuspendase din funcție, potrivit tion.ro.

----------------------------

Ştirea iniţială 

După petrecere, două dintre invitate au văzut o postare a şefei USR pe rețelele de socializare în care aceasta apare într-un dres alb și o pereche de șlapi și au contactat-o susținând că lucrurile sunt ale lor, de fapt, și au cerut să le fie returnate, potrivit tion.ro.

Dzitac a negat că ar fi luat lucruri care nu îi aparțineau, dar a acceptat să se întâlnească cu una dintre fete pentru a-i face cadou dresul. La întâlnire, lucrurile au degenerat şi una dintre cele două fete care au contactat-o pe Dzitac s-ar fi ales de la aceasta cu mai multe lovituri și a depus plângere la Poliție. De asemenea, ea susține că are și capul spart. 

Ramona Dzitac a declarat că totul a fost o înscenare. „Ele doreau să recunosc eu că am furat dresul ăla. (...) Am zgâriat-o și, da, i-am spart ochelarii, pe care i-am plătit pe loc: 800 de lei”, a declarat Dzitac. Ea s-a suspendat din funcția de președinte USR Găvojdia până la finalizarea anchetei.

×
Subiecte în articol: USR Gavojdia ramona dzitac bătaie USR
Parteneri
Marele Premiu al Chinei | Tabloul complet al calificărilor
x close