Antena 3 CNN Politică Şeitan despre posibila rocadă cu Marian Sârbu la Muncă: Nu ştiu nimic, nu-mi dau demisia

Şeitan despre posibila rocadă cu Marian Sârbu la Muncă: Nu ştiu nimic, nu-mi dau demisia

Şeitan despre posibila rocadă cu Marian Sârbu la Muncă: Nu ştiu nimic, nu-mi dau demisia
Sursa foto: Mihai ªeitan
25 Feb 2010   •   12:21

Ministrul Muncii, Mihai Şeitan nu ştie despre o posibilă înlocuire a lui cu Marian Sârbu. Ce ştie însă este că nu are nici un motiv să-şi dea demisia din funcţia pe care o deţine.
"Nu pot să mă pronunţ, nu-mi dau demisia, asta pot să vă spun", a declarat joi, Mihai Şeitan, întrebat despre posibila plecare a lui Marian Sârbu din PSD şi preluarea de către acesta a portofoliului Muncii.
Potrivit unor surse parlamentare, Marian Sârbu ar uma să părăsească formaţiunea social-democrată şi şi-ar negocia preluarea portofoliului Muncii. Informaţiile au apărut în contextul ameninţării cu remanierea adresată de către premierul Emil Boc miniştrilor care anunţă măsuri neincluse în programul Guvernului, vizându-i pe Mihai Şeitan şi pe Sebastian Vlădescu.
Marian Sârbu a confirmat că ia în calcul în calcul o eventuală părăsire a PSD, dar că va lua o decizie pro sau contra în funcţie de cum va evolua discuţia de astăzi cu preşedintele social-democrat, Victor Ponta. În ceea ce priveşte eventualitatea primirii unui nou portofoliu în fruntea Ministerului Muncii, el a calificat-o drept o ?copilărie?, arătând că niciodată nu a făcut negustorie cu funcţii.
Antena3.ro

×
Parteneri
A început distribuirea pensiilor pe luna mai. Anunţul Poştei Române
x close