Antena 3 Politică Senatorul Gheorghe David şi deputatul Iosif Blaga se reîntorc în PDL

Senatorul Gheorghe David şi deputatul Iosif Blaga se reîntorc în PDL

05 Iul 2012   •   11:00
Senatorul Gheorghe David şi deputatul Iosif Blaga se reîntorc în PDL
Sursa foto: Foto: Antena 3

Senatorul Gheorghe David, care îşi anunţase plecarea la PSD, şi deputatul Iosif Blaga, care părăsise grupul democrat-liberal tot pentru PSD, şi-au anunţat, joi, în şedinţa grupurilor reunite ale PDL din Parlament, reîntoarcerea în partid.
   
Gheorghe David a anunţat în plenul reunit al Parlamentului că, în urma evenimentelor din ultimele zile, nu îşi mai poate continua activitatea în grupul parlamentar al PSD.
   
"Mă simt nevoit să anunţ că postura mea, în continuare, va fi aceea de a activa, în continuare, în grupul parlamentar al PDL", a mai spus senatorul Gheorghe David.
   
La rândul său, liderul grupului PDL din Camera Deputaţilor, Mircea Toader, a anunţat în plenul reunit că şi deputatul Iosif Blaga s-a reîntors în PDL.
   
Mircea Toader a mai cerut în şedinţa de plen ca la prezidiu să existe un secretar şi din partea opoziţiei, în persoana lui Gheorghe David.
   
Preşedintele se şedinţă, Valeriu Zgonea a arătat că nu e nicio problemă ca Gheorghe David să ocupe un loc la prezidiul şedinţei comune, deşi Biroul Permanent reunit a stabilit deja componenţa acestuia. 
   
Deputatul PDL de Hunedoara Iosif Blaga anunţa, pe 26 iunie, în plenul Camerei Deputaţilor, că părăseşte grupul democrat-liberal pentru a se alătura PSD, el precizând că PSD este grupul care l-a susţinut de-a lungul anilor atât ca primar, cât şi ca parlamentar.
   
Senatorul Gheorghe David a anunţat, marţi, în plenul Senatului, că îşi încetează activitatea în grupul senatorial al democrat-liberalilor şi că va activa în continuare în grupul PSD.
   
Grupul parlamentar PDL din Senat a depus la Biroul Permanent al Senatului o solicitare privind retragerea sprijinului politic pentru Gheorghe David şi Petru Filip, în urma demisiei acestora din formaţiunea democrat-liberală.

×
Subiecte în articol: pdl

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close