Antena 3 CNN Politică Senatul a decis dezbaterea în regim de urgenţă a proiectului privind sistemul unitar de pensii publice

Senatul a decis dezbaterea în regim de urgenţă a proiectului privind sistemul unitar de pensii publice

Senatul a decis dezbaterea în regim de urgenţă a proiectului privind sistemul unitar de pensii publice
Sursa foto: Senat
24 Feb 2010   •   10:54

Proiectul de lege privind sistemul unitar de pensii publice va fi dezbătut în procedură de urgenţă, au decis miercuri senatorii în plen, votând cu 38 de voturi "pentru" şi 34 "împotrivă" o solicitare a guvernului în acest sens.
Cu doar o şedinţă de plen în urmă, senatorii amânaseră luarea unei decizii cu privire la cererea Guvernului de dezbatere în procedură de urgenţă a acestui act normativ.
Decizia a fost luată atunci pentru a permite ministrului Muncii, Mihai Şeitan să vină în faţa comisiilor de specialitate, dar şi la şedinţa de plen în care va fi dezbătut proiectul de lege pentru a expune argumentele privind necesitatea urgentării acestui proict de lege.
Comisia pentru muncă, familie şi protecţie socială a Senatului începe, în această după-amiază, dezbaterea proiectului de lege privind sistemul unitar de pensii publice, iniţiat de Guvern, la şedinţă urmând să participe şi Şeitan.
Antena3.ro

×
Parteneri
Vremea severă a făcut prăpăd în mai multe zone din țară
x close